Mirabellbacken 5

Bilder

  • Såld!

Mirabellbacken 5 , Hässelby Strand , Stockholm

Missa inte chansen att förvärva denna populära 3:a med sjöutsikt över Mälarens glittrande vatten. Renoveringschans! Genomgående originalskick utöver det stambytta helkaklade badrummet med klinkergolv från 2008. 2 separata sovrum i bra storlek. Populär förening med fina grönområden och lekplats för barnen.Kort promenad till Hässelby strand C där T-bana, butiker och mataffär finns. Bör ses!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 848 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
203
Byggår:
1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Trivsam hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaring i klädkammare och 2 garderober med tillhörande överskåp. Plastmatta samt målade väggar. Säkerhetsdörr.

Badrum: Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv. Badkar, wc, torkställning samt handfat med spegelskåp.

Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier mot Mälaren glittrande vatten. Utgång till härlig halvt inglasad balkong mot vattnet. Heltäckningsmatta (Under finns originalparketten kvar, dock i dåligt skick) samt tapetserade väggar.

Sovrum 1+2: Separata luftiga sovrum med plastmatta och tapetserade väggar.

Kök: Rymligt kök i originalskick med originalbeslagen kvar. Lackade färggranna skåpsluckor och bänkskiva i rostfritt. Köksutrustning: Spis (Electrolux, ej fungerande), fläkt (Futurum) samt kombinerad kyl/frys (Electrolux)

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 848 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Andel i föreningen

0,21209%

Andel av årsavgiften

0,21204%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Spegelvalvet 12

Övrigt

Halvt inglasad balkong med sjöutsikt.

Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällare.

Lägenheten är i dagsläget handikappsanpassad; dörrhandtag för rörelsehindrade finns intill och i badrum samt på balkongen samt så är alla trösklar borttagna.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas bli klart i slutet av sommaren.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Kommunikation

Från lägenheten är det en kort promenad till Hässelby strand centrum där både T-bana och bussar finns.

Närservice

På kort promenadavstånd finns Hässelby centrum med Hemköp och små butiken. Centrum kommer att rustas upp under de närmaste åren.

Parkering

I fastigheterna finns 70 garage som upplåtes med hyresrätt. I omedelbar närhet till bostadshusen finns 144 parkeringsplatser varav flera med eluttag.

Karta

Hör av dig till Sara Marshall för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad