Korgvidegränd 28

Bilder

  • Såld!
  • Framsida
  • Baksida med stor trädeckad altan
  • Kök
  • Kök med stor matplats
  • Exklusivt Varennakök

Korgvidegränd 28 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

Välkommen till smakfullt renoverat och väl omhändertaget radhus i populära Kälvesta.. Huset byggdes ut och renoverades 2002 med bl.a. exklusivt kök från Varenna, badrum med Carraramarmor och nya ytskikt. Insynskyddad altan med soligt sydvästläge. Låga driftskostnader och friköpt tomt!

111 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
111 kvm
Biarea:
9 kvm
Tomtarea:
153 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 938 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

111 kvm

Biarea

9 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med bra avhängningsytor, gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt praktiskt skoskåp från Room. Platsbyggt elementskydd, infällda spotlights i tak, ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme.

Kök: Exklusivt Italienskt kök från Varenna (2002) med samtliga vitvaror från Gaggenau. Gott om skåpsförvaring och bra med arbetsytor samt en väl tilltagen matplats för stora sällskap. Träfärgade och vita köksluckor med aluminiumbeslag, ljus bänkskiva av laminat, vitvaror i rostfritt och vitt kakel. Köket är utrustat med extra bred induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikro, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Vitoljat lönngolv med golvvärme, vita väggar, spotlights i innertak samt stort fönsterparti ut mot husets framsida. Köket är utbyggt 2002.

Entréplan
Badrum: Rymligt badrum med vitt kakel (Höganäs Arkitekt) och på golvet ligger ett snyggt Carrara marmor med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat i rostfritt, väggskåp, inkaklat badkar med dusch, tvättmaskin och torktumlare i rostfritt, arbetsbänk, väggskåp samt två förvaringsskåp från Varenna. Infällda spotlights i innertak. Badrummet gjordes 2002.

Vardagsrum: Ligger med ett lugnt och skyddat läge mot husets baksida. Lättmöblerade ytor med stort fönsterparti och altandörr ger rikligt med naturligt ljus. Ekparkett och ljusmålade väggar. På ytterväggen finns markis för varma sommardagar.

Övre plan
Sovrum 1: Ligger till vänster ovanför trappen och har bra med förvaring i en rymlig dubbelgarderob. Ljusa tapeter och massivt bokgolv samt markis utanför fönstret.

Allrum/sovrum: Stort rum som lätt kan avdelas till två sovrum. Ligger till höger om trappen och används idag som arbetsrum/musikrum. Ljus tapet och massivt bokgolv.

Sovrum 2: Trivsamt sovrum med bra storlek och gott om förvaring i fem garderober, två inbyggda och tre fristående. Tapetserade väggar, massivt bokgolv samt markis utanför fönstret.

Badrum: Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet gjordes 2002 och är utrustat med wc, handfat, dusch med vikväggar av glas samt handdukstork.

Tomt
På husets baksida finns stor härlig trädeckad altan med gott om plats för det man önskar sig som t.ex. utemöbler, planteringar, grill etc. Altanen är förbered för utekök då vatten och el är framdraget.? Altanen ligger med ett insynsskyddat och soligt sydvästläge. Tomten gränsar mot allmänning med gräsmatta.
Husets framsida är till större delen stenlagd och här finns en praktisk vinterisolerad förrådsbod med gott om förvaringsmöjligheter. Mellan förrådet och entrén finns en trivsam uteplats. Vid tomtgränsen finns en fullvuxen häck som begränsar insynen.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1984 ombyggt 1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Singoalla 15

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 262 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 356 kr
Väg, samf: 22 080 kr
Försäkring: 4 826 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning/fjärrvärme, VA, garageplats med värmeuttag, basutbud tv, bredbandfiber,snöröjning av vägar inom området och sophämtning

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 827 000 kr, varav byggnadsvärde 888 000 kr

Summa pantbrev

1 100 000 kr

Tomt

Areal: 153 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Singoalla GA:1. I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning/fjärrvärme, VA, garageplats med värmeuttag, basutbud tv, bredbandfiber,snöröjning av vägar inom området och sophämtning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte