Helgumsvägen 4, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Helgumsvägen 4, 4 tr , Vällingby Råcksta , STOCKHOLM

Trevligt planerad lägenhet om 103 kvm med nyskickskänsla. Balkong i underbart sydvästläge. Genomgående
ekparkett och öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Stort badrum med kakel och klinkers. Extra wc-rum. Hiss i huset och möjlighet till garageplats. Närhet till T-bana och grönområden.

103 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 763 kr inkl värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
551
Byggår:
2008
Driftskostnad:
625 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Helgumsvägen 4! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskickskänsla och en trivsam ljus atmosfär.

Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten. Man når praktiskt trapphuset både från gårdssidan och från den sida som vetter mot gatan. Här är brevlådorna placerade.

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av tre garderober. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

INRE HALL:
En möblerbar inre hall som förbinder samman lägenhetens rum på ett genomtänkt och trivsamt vis. Här finns en modern garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas.

VARDAGSRUM:
Ett luftigt och trevligt vardagsrum med öppenplanlösning mot kök och matsalsdel, perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot.

MATSALSDEL:
Matplatsen avgränsas med en vägg mot köket vilket skapar en mycket trevlig matplats och förlängning av vardagsrummet. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen som garanterar sol från morgon till kväll samt fortsättningen på vardagsrummets stora härliga fönsterparti.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, vitt kakel samt mörk arbetsbänk gör köket stilfullt. Kyl och frys i fullhöjd är placerade i väggen mot matsalen som fungerar som en praktisk rumsavdelare. Där återfinns även en inbyggd micro samt mycket bra övrig förvaring. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta ovanför diskmaskinen. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn och spisfläkt kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Bosch. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 1:
Från vardagsrummet är ingången till ett av de tre sovrum. Rummet har plats för säng, garderober eller/och rymlig arbetsplats. Även här är det för lägenheten genomgående fint ekparkettgolv och ljus tapet med mönster.

SOVRUM 2:
Här finns det tre inbyggda garderober och plats för stor säng samt ett trevligt fönster mot den lugna innergården.

WC:
Här finns det wc, handfat och spegelskåp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ett praktisk och snyggt grått klinkergolv.

WC/BADRUM:
Stort modernt badrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, snygg kommod, spegel och härligt golvvärme. Idag duschhörna med glasvägg som enkelt kan bytas ut mot stort badkar med framdragen el om bubbelfunktion önskas. Här finns tvättmaskin och torktumlare i en rak linje och över dessa ligger det en svart laminatskiva för att underlätta arbetet med tvätten och med gott om förvaring för klädvård.

SOVRUM 3
Detta rum är ett perfekt flickrum med ljusrosa tapet och med fönster mot innergården.

Uttag för Tv och bredband i samtliga rum gör det enkelt att flytta in.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

5 763 kr inkl värme, VA, kabel-tv, bredband & ip-telefoni

Driftskostnad

7 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 900 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,8948%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2012
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Föreningen ingår i en samfällighet som har garage under grannfastigheten.
Föreningen har även installerat bergvärme för att sänka sina uppvärmningskostnader.

Förening

Namn

Brf Norrskenet

Om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 137 stycken lägenheter.

I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan bokas genom styrelsen för ca 250 kr/natt.
Föreningen har gemensam tvättstuga i port nr 17. Cykelförråd finns på innergården och barnvagnsrum finns i entrén.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av UBC.
Överlåtelseavgift betalas av köparen, 2,5% av basbeloppet 1110 kr. Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av prisbasbeloppet 444 kr.

Föreningen har tecknat en försäkring för fastigheten, där ingår ett kollektivt bostadsrättstillägg som gäller för samtliga bostadsrättshavare. Hemförsäkring tecknar bostadsrätthavaren på egen hand.

Avgifterna sänktes i månadsskiftet Juni/Juli 2013 med 1,80kr/m2.
Inga beslut är för närvarande fattade om framtida avgiftsförändringar.

Besök gärna föreningens hemsida för med information: www.norrskenet.net

TV och Bredband

Föreningen har avtal tecknade för internet via fiber med Ownit (1000 /mbit). Tv via Ownit där grundutbudet av kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar 89 parkeringsplatser varav 79 är i garage. Garageplats hyrs ut för 600 kr/mån och parkeringsplats utomhus kostar 300kr/mån

Övrigt

Avgifterna sänktes i januari 2016 med 10%.

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv.

Kommunikation

På gångavstånd ligger Råcksta tunnelbanestation därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällinby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).

Parkering

Fri parkering på gatan. Genom föreningen finns garageplats att hyra för 600 kr / mån som är beläget under grannfastigheten, samt utomhusplatser för 300kr / mån.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad