Kirunagatan 25 K

Bilder

  • Såld!

Kirunagatan 25 K , Vällingby Centrum , Stockholm

Ring för visnVälkommen till en pärla i toppskick med väldisponerad yta på 47kvm i två plan. Genomtänkt planlösning med smarta förvaringslösningar och rymligt sovrum på övre plan. Lägenheten är från 2005 och är i så gott som nyskick med hög standard, modern inredning, genomgående ekparkett och ljusa färgval.

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 376 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
2&3
Byggår:
2005
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Perfekt läge med ett par minuters promenad till Vällingby centrum med kommunikationer, affärer, restauranger samt biograf. I närheten finns dessutom flertalet härliga grönområden och en bit längre bort finns även Mälaren med dess underbara omgivning, bad och promenadstråk.

Hall: Trivsam och rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaringsmöjligheter i inbyggd skåpslösning. Ytterdörr i snygg design som genererar ett generöst ljusinsläpp utan insyn.

Kök: Ljust och trevligt arbetskök utrustat med diskmaskin (Bosch), spis med keramikhäll (Bosch), fläkt (Futurum) samt kyl/frys (Bosch). Trevligt ljusinsläpp från fönster och entrédörr kombinerat med vit köksinredning förstärker den ljusa känslan.

Badrum: Fräscht och rymligt badrum med vitt kakel på väggarna samt ljust klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, dushhörna med glasväggar samt handfat med underskåp och badrumsskåp med spegel.

Vardagsrum: Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Stort glasparti mot innergården ger ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Från vardagsrummet leder en ektrapp upp till sovrummet.

Sovrum: Via en designad trappa i ek kommer man upp till ett trivsamt och rymligt sovloft med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Bra med förvaring i ett flertal garderober och ett stort fönsterparti ut mot innergården med trevlig utsikt.

Uteplats: Vid entrén finns en trivsam uteplats med eftermiddagssol. I anslutning till entrén finns också ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2&3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 376 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr

Andel i föreningen

0,27262%

Andel av årsavgiften

2,27262%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2009
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga.
P-plats går att hyra för ca 300 kr/mån, carportplats går att hyra för ca 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Förening

Namn

BRF Drömlyan 1

Om föreningen

Brf Drömlyan består av 30 st lägenheter i två hus som byggdes 2005. I föreningen finns två st tvättstugor i entréplan, cykelförråd samt parkeringsplatser.

Parkering

P-plats går att hyra för ca 300 kr/mån, carportplats går att hyra för ca 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad