Melongatan 26, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Melongatan 26, 2 tr , Hässelby Strand , Stockholm

SOM NYTT! Fin lägenhet om 73 kvm med perfekt planlösning. Genomgående ekparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort, helkaklat badrum med golvvärme. Möblerbar balkong. Möjlighet till garageplats. Med närhet till Mälaren, köpcentrum och kommunikationer har lägenheten ett perfekt läge.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 838 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
332
Byggår:
2011

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Melongatan! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och en trivsam ljus atmosfär. Samtliga fönster och balkong är belägna mot den lugna innergården.

Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten. Man når praktiskt trapphuset både från gårdssidan och från den sida som vetter mot gatan. Här är brevlådorna placerade.

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med praktiskt och lättstädat klinkergolv invid entrén och med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av en garderob, ett linneskåp, ett städskåp och en klädavhägningsplats. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM:
Ett luftigt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ger en perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, mörkgrått kakel samt grå arbetsbänk gör köket stilfullt. Kyl och frys är placerade i väggen mot vardagsrummet som fungerar som en praktisk rumsavdelare. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta ovanför diskmaskinen. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, inbyggd micro och spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 1:
Rummet har plats för dubbelsäng och rymlig arbetsplats. Ingång till stor klädkammare. Även här är det för lägenheten genomgående fint ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

KLÄDKAMMARE:
Med ingång från sovrum 1 når man det rymliga förrådet/klädkammaren. Bra hyll- och hängsystem för kläder.

SOVRUM 2:
Här är det perfekta barnrummet/kontoret/gästrummet. Med plats för enkelsäng och förvaring i form av en garderob.

WC/BADRUM:
Stort modernt badrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, badkar, kommod, spegel med belysning och härlig golvvärme. Här finns tvättmaskin och torktumlare i en rak linje och över dessa ligger det en grå laminatskiva för att underlätta för klädvärd. Två överskåp.

Uttag för Tv och bredband i samtliga rum gör det enkelt att flytta in.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

3 838 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,45101%

Andel av årsavgiften

1,4518%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kortfattad byggnadsbeskrivning

GRUNDLÄGGNING
Betongplatta på mark alt. pålad betongplatta på mark med underliggande isolering

BÄRANDE STOMME
Bärande väggar av betong och stålpelare i fasad

FASADER
Puts

YTTERTAK
Betongtakpannor, strö- och bärläkt, underlagspapp och råspont. Pappbeklädnad på gårdshus. Takavvattning med hängrännor och stuprör av ytbehandlad plåt.

YTTERVÄGGAR
Puts, isolering, stålstomme, diff.spärr, invändig gipsskiva

LÄGENHETSSKILJANDE VÄGGAR
Betong

INNERVÄGGAR
Gipsskivor på stomme av stålreglar

MELLANBJÄLKLAG
Betong, stegljudsisolering

VINDSBJÄLKLAG
Betong, takstolar av trä, mineralullsisolering

FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR
Fabriksmålade fönster och fönsterdörrar med 3-glas isolerruta. Trä med utvändig aluminiumbeklädnad

VÄRME OCH VENTILATION
Termostatstyrda radiatorer, med mekanisk frånluft i kök och bad och tilluft genom ytterväggsventiler ovan fönster. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum

ELINSTALLATIONER
Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning. Varje lägenhet förses med jordfelsbrytare.

TELE OCH MULTIMEDIA
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data, TV som är integrerad i elcentralen.
Datanätet utförs som ett stjärnnät med ledningar av kategori 6 och kombineras med telefon till ett dubbelt RJ45-uttag/rum med två uttag för data/tv och telefon. Leverantör Telia.

Övrigt

Varje trapphus har två entréer, en huvudentré från områdets väg och ytterligare en entré från gårdssidan. Entreérna får rum för barnvagnar och rullstolar i direkt anslutning.

Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Tvättstuga i samma trappuppgång.

208 kr tillkommer för kabeltv, bredband och iptelefoni.

Förening

Namn

Brf Fruktskålen

Om föreningen

Föreningens två hus byggdes under 2010/2011 av Riksbyggen och består av:

- 75 lägenheter
- 2 st tvättstugor
- 3 st soprum belägna i komplementbyggnader
- 2 st cykelrum och 4 barnvagnsrum
- gemensam föreningslokal som kan hyras för 150-300 kr/tillfälle för kalas, fest eller övernattning
- 38 garageplatser hyrs ut för ca 800 kr/månad, i dagsläget finns två platser lediga (2017-02-23)
- 26 p-platser hyrs ut för ca 350 kr/mån, en person står i kö (2017-02-23)
Kontaktperson för bilkön - 08-6200663

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr pantsättningsavgiften är 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg på försäkringen för samtliga medlemmar så köparen behöver enbart en hemförsäkring.

Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 218 kr/mån för bredband, tv och telefoni via Telia. Det inkluderar basutbudet av tv-kanaler, 50 mbit bredband samt uppkopplingsavgift till IP-telefoni. Mediacentralen är integrerad i elcentralen.

Kontaktperson

Ola Bokström

Telefon

08-58000771

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 700 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till busshållsplats för linje 119 (ca 70 meter), trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under gården och dessa platser nås direkt med hiss via källaren. Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad