Duvedsvägen 13

Bilder

  • Såld!

Duvedsvägen 13 , Vällingby Centrum , Stockholm

Äntligen en totalrenoverad 3:a på populära Duvedsvägen, ett stenkast från Vällingby C. Välplanerad och ljus om 79 kvm. Vardagsrum med öppen planlösning, med praktiska skjutdörrar, mot kök. Stambytt och helkaklat badrum. Klädkammare och stort förråd. Inglasad balkong i soligt s/v-läge.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 040 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
1/2
Lägenhetsnummer:
89
Byggår:
1955

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Duvedsvägen! En mycket välplanerad lägenhet med fina materialval.

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med praktiskt och lättstädat klinkergolv. Bra förvaring i form av en klädavhägningsplats och stor klädkammare. Den ljusa atmosfären ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM:
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta. Öppen planlösning mot kök som även kan avskiljas tack vare stort skjutdörrsparti. Fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den inglasade balkongen.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök (renoverat 2012) med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, svart kakel samt svart arbetsbänk gör köket stilfullt. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin, kyl/frys i fullhöjd och fönster ovanför diskbänken. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 1:
Från vardagsrummet är ingången till ett av de två sovrummen. Rummet har plats för dubbelsäng. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

SOVRUM 2:
Ytterliggare ett stort sovrum som nås via liten trappa från hallen. Här ryms dubbelsäng samt en arbetsplats. Målade väggar och laminat på golvet.

DUSCHRUM:
Duschrum med vit/blå kakel och vit klinker på golv. Wc, dusch, snygg kommod och spegelskåp med belysning. Här finns tvättmaskin från Cylinda (2012) . Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1/2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 040 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

1,53785%

Andel av årsavgiften

1,72578%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2008
Energiprestanda: 182 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Inglasad balkong, i soligt syd/väst-läge.
Rymligt källarförråd om ca 6 kvm.
Barnvagns- och cykelförråd i huset.
Fiberkabel finns framdraget till lägenheterna.

Förening

Namn

Brf Hektografen 2

Om föreningen

Föreningens adress är Duvedsvägen 1-7, 11-17 samt Härjedalsgatan 39-41.
Föreningen består av 78 lägenheter där ca 10 fortfarande innehas med hyresrätt vilket innebär att föreningen har ett dolt kapital som tillfaller föreningen när dessa blir tomma och säljs för marknadspris.
Tvättstuga med 10 tvättmaskiner, grovtvätt. 6 torktumlare, 4 manglar och 3 centrifuger. Separata torkrum med kondenstorkar
Sopskåp på gården.
Stambytt 1999.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad