Trolle Bondes gata 3

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum

Trolle Bondes gata 3 , Vällingby Nälsta , Stockholm

Väldisponerad planlösning med alla rum i fil och har ett fritt läge! Trivsam lägenhet med stor balkong i soligt västerläge, fullstort kök med matplats, rymligt vardagsrum och bra sovrum med klädkammare. Samtliga väggar och tak är nymålade och både kyl och frys är från 2014. Bra läge vid Nälstabadet och Vällingby C.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 504 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1993
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig och ljus hall med bra avhängningsytor. I hallen finns ett städskåp samt hatthylla. Ljusmålade väggar och linoleumgolv.

Badrum: Rymligt och fräscht badrum med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med handfat, wc, badrumsskåp, dusch och duschväg i betongglas och handdukstork. Badrummet är också förberett för tvättmaskin

Vardagsrum: Centralt placerat i lägenheten med stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Stora lättmöblerade ytor, utgång till balkong samt markis som ger behaglig skugga under varma sommardagar. Ekparkett och ljusmålade väggar.

Kök: Bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring samt separat matplats. Köket har vita skåpsluckor, vitt kakel träfärgade bänkskivor av laminat, ljusmålade väggar och linoleumgolv. Köket är utrustat med spishäll/ugn, spisfläkt och helt nytt kylskåp samt frysskåp.

Sovrum: Trivsamt sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Ljusmålade väggar och linoleumgolv. I anslutning till sovrummet ligger en stor och praktisk klädkammare.

Tv och bredband genom ComHem

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 504 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr

Andel i föreningen

1,0378%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1993

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 juni 2008
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Bönemannen

Om föreningen

Föreningen består av två bostadshus innehållande 74 bostadsrättslägenheter. Det finns 53 parkeringsplatser att hyra (separata avtal)
Expeditionsavgift betalas av köparen med ca 1150 kr(2,5% av prisbasbeloppet) samt pantnoteringsavgift med ca 450 kr(1% av prisbasbeloppet).

Leverantör av Kabel-TV och bredband - Comhem.
Se även föreningens hemsida www.sbc.se/bonemannen

Om området

Vällingby Nälsta

Nälsta är ett lugnt och vackert område som ligger mellan Spånga och Vällingby. I området är det mestadels villor och radhus, men även några flerbostadshus. Till Vällingby är det ca 1 km och till Mälaren är det cykelavstånd.

Kommunikation

Busslinje 118 har hållplats på Nälstaplan som ligger ca 100 meter från porten. Linjen trafikerar sträckan Vällingby - Hallonbergen och det tar 7 minuter till Vällingby Centrum alternativt Spånga Station. Till hållplatsen för busslinje 179 som trafikerar sträckan Vällingby - Sollentuna är det 950 meter och med den bussen tar det 1 minut till Vällingby Centrum och 4 minuter till Spånga Station. I Vällingby finns hållplats för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Granne med bostadsrättsföreningen ligger Nälstabadet med utomhuspool, minigolfbana och gym. I närliggande Vällingby City finns ett stort utbud av affärer, restauranger, bio och all tänkbar service. I området finns flertalet förskolor och populära Nälstaskolan.

Parkering

I föreningen finns 53 parkeringsplatser med el som hyrs ut för ca 200 kr/månad. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte