Sandviksvägen 73

Bilder

  • Såld!

Sandviksvägen 73 , Hässelby Södra Villastad , Stockholm

Attraktivt läge i lugnt och barnvänligt område! Väl fungerande planlösning med stora sociala ytor och en fantastiskt fin trädgård på husets baksida. Vardagsrum med lättmöblerade ytor, panoramafönster ut mot trädgård med uteplats och ytterligare en öppen spis.

156 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
156 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
418 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 791 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

156 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett riktigt trevligt hus med bra planlösning och många möjligheter. Beläget i Hässelby södra villastad som är ett omtyckt lugnt och barnvänligt område som ligger nära Mälaren där det finns ett flertal bad och strandpromenad. Huset ligger en bit in i området och har ett insynsskyddat läge med trivsam trädgård, gräsmatta samt uteplats i sydöstligt med ett helt privat läge. Stor lekpark finns precis utanför husets baksida.

Hall: Gott om plats för ytterkläder samt en garderob. Klinkergolv och ljusa väggar.

Vardagsrum: Stort härligt rum med lättmöblerade ytor, öppen spis och separat matplats. Ett panoramafönster med utsikt ut mot trädgården ger rummet ett bra ljus och rymdkänsla. Rummet har en väl tilltagen matplats som ligger i anslutning till köket. Här finns även en öppen spis med insats. Ekparkett, ljusa väggar och vitmålat innertak.

Uteplats: Delvis under tak med gott om plats för trädgårdsmöbler. Uteplatsen har också en öppen spis samt markis för soliga dagar.

Trädgård: Trivsam och välskött trädgård med gräsmatta, planteringar och äppelträd. Trädgården ligger helt skyddad från insyn.

Kök: Ligger intill vardagsrummed vid matplatsen. Köket är från byggåret och har bra med skåpsförvaring samt bra arbetsytor. Köket är utrustat med spis/ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Från köket finns också en dörr ut till garage och förrådsutrymmen. Linoleummatta och ljusa väggar.

Master bedroom: Fullstort sovrum med plats för både dubbelsäng och sängmöbler. Rejäl skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som rymmer mycket förvaring.

Klädkammare: Intill master bedroom ligger en praktisk klädkammare och intill denna ytterligare ett utrymme där varmvattenberedaren finns idag.

Gäst-wc: Utrustat med wc och handfat

Badrum: Utrustat med duschvägg, handfat med underskåp, wc samt badrumsskåp.

Tvättrum/Bastu: Ligger mittemot badrummet och är en stor yta som rymmer tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, bastu och dusch.

Förråd: Intill gäst-wc ligger ett rymligt och praktiskt förråd.

Sovrum1 & 2: Ligger intill varandra och båda har en bra storlek med plats för säng och sängmöbler samt fönster ut mot trädgården. Tapetserade väggar och ekparkett.

Arbetsrum/Bibliotek: Ligger mittemot sovrum 1 & 2

Sovrum 3: Trivsamt sovrum i husets ena gavel med bra ytor och altandörr ut till trädgården. Längs ena väggen står det tre garderober som rymmer en hel del förvaring. Ljusmålade väggar och ekparkett

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans radhus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Luftvämepump och direktverkande el

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Vallmon 49

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 000 kr
Renhållning: 3 500 kr
Väg, samf: 8 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 758 000 kr, varav byggnadsvärde 1 522 000 kr

Summa pantbrev

898 000 kr

Tomt

Areal: 418 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Vallmon S:25, GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hässelby Södra Villastad

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand. Vällingby Centrum ligger på bekvämt avstånd där det finns ett stort utbud av butiker, mataffärer och service. I Vinsta som också ligger nära finns Coop Forum s för den som vill storhandla.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad