Kanngjutargränd 48, 2tr

Bilder

  • Såld!

Kanngjutargränd 48, 2tr , Vällingby Grimsta , STOCKHOLM

Attraktivt och lugnt läge med Grimsta naturreservat runt hörnet! Trivsam lägenhet i bra skick och väl fungerande planlösning. Stor inglasad balkong med fritt läge och begränsad insyn. Gott om förvaring i klädkammare samt platsbyggd skjutdörrsgarderob i sovrummet. Bredband från bredbandsbolaget ingår i avgiften.

65,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 069 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2004

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

65,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en riktigt bra lägenhet med bra ytskikt och trevlig planlösning. Precis utanför huset ligger Grimsta naturreservat med promenadstigar och grönområden Härifrån tar du dig snabbt ned till Mälaren där det finns en fin strandpromenad och ett flertal badplatser.

Hall: Stor hall med bra avhängningsytor och säkerhetsdörr. Ljusa tapeter och ekparkett. I anslutning till hallen ligger en rymlig och praktisk klädkammare.

Badrum: Rymlig badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och handdukstork

Sovrum 1. Med plats för både dubbelsäng och sängmöbler. Bra med förvaring i en platsbyggd skjutdörrsgarderob med vändbara dörrblad med ljusgrå insida om man vill variera utseendet.

Vardagsrum: Stora lättmöblerade ytor där både soffgrupp och matplats ryms. Ljusa tapeter, ekparkett och stort fönsterparti som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Utgång till balkong

Balkong: Stor inglasad balkong i sydostligt läge. Fritt läge med bra utsikt mot skogsområde och begränsat med insyn.

Kök: Bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring, vita släta luckor och grå laminatbänkskiva. Köket är utrustat med separat kyl och frys, spishäll/ugn, diskmaskin samt spisfläkt. Vitvarorna är från Elektrolux.

Sovrum/matrum/arbetsrum: Tillbyggt rum som är beläget intill köket och nås via en praktisk skjutdörr. Ekparkett, målade väggar i ljusblått och fönsterparti ut mot balkong.

Till lägenheten hör ett källarförråd

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

4 069 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

1,47775%

Andel av årsavgiften

1,39428%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 augusti 2008
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

HSB:s brf Grimsta Torg

Om föreningen

Brf Grimsta Torg består av tre punkthus med totalt 63 lägenheter. Föreningen har 26 parkeringsplatser i carport som kostar 500 kr/mån och 8 platser utomhus.Till dessa är det separat kö. För att bli antagen medlem i föreningen krävs att man också blir medlem i HSB Stockholm.

Om området

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad