Astrakangatan 100

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 100 , Hässelby , STOCKHOLM

Fast pris! - Välkommen till ett smakfullt modernt boende med radhuskänsla! Hela lägenheten har renoverats och är idag i toppskick med bla. nytt kök och nya badrum. Stor härlig altan i soligt västerläge med markis. Egen ingång mot barnvänlig innergård i lugnt område nära till t-bana och affärer.

96 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 519 kr inkl värme, Va, kabel Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96 kvm
Våning:
1+2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10027
Byggår:
1984

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

Trivsam och ljus lägenhet som totalrenoverats under 2012. Båda badrummen och köket är gjorda samt att alla golv och väggar har fått nya ytskikt.

Entréplan:
Hall - Med egen ingång från innergården. Bra avhängningsytor, säkerhetsdörr och en praktisk klädkammare.

Badrum - Renoverat 2012 med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med underskåp, badrumsskåp, dusch, tvättmaskin och golvvärme.

Vardagsrum - I öppen planlösning med köket. Stora lättmöblerade ytor med ett stort fönsterparti samt fransk balkong vilket släpper in generöst med ljus. In mot köksdelen sitter det spotlights i taket.

Kök - Nytt IKEA kök från 2012 med ljusa släta luckor, vitt kakel och bänkskiva i laminat. Bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring samt separat matplats. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, mikro, infälld diskmaskin och kyl/frys. I köket finns även ett fönster med utsikt över innergården och lekplatsen.

Sovrum/arbetsrum. Används idag som arbetsrum men har plats för stor säng och sängmöbler om så önskas.

Nedre plan:
En trappa leder ned till nedre plan som har två sovrum, ett badrum och ett förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Sovrum 2 - Fullstort sovrum med plats för dubbelsäng samt sängmöbler.

Sovrum 3 - Trivsamt sovrum med stor skjutdörrsgarderob och egen utgång till altan.

Altan - Härlig altan i soligt västerläge med högt läge och begränsad insyn. Trädäckad och ett staket som avskärmar in mot grannen samt väggmonterad markis.

På nedre plan finns ett rymligt förråd inne i lägenheten som inte ingår i boytan. Denna yta kan med fördel användas som arbetsrum. Här finns också en utgång som leder till fastighetens källare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1+2 av 3, hiss finns

Avgift

5 519 kr inkl värme, Va, kabel Tv

Andel i föreningen

2,53854%

Andel av årsavgiften

2,44874%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Konsolen

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och består av 57 lägenheter, varav 52 st är upplåtna med bostadsrätt och 5 st med hyresrätt, fördelat på två byggnader med adresserna astrakangatan 98-104. På föreningens innergård finns en lekplats samt grillplats.

Föreningen förfogar över totalt 39 parkeringsplatser, varav 28 med el-stople och 11 utan el-stople. Samtliga belägna utomhus. Dessa kostar 200 kr/mån utan eluttag och 300 kr/mån med eluttag. I dagsläget är det kö till parkeringsplatserna.

Tvättstugor finns i båda byggnaderna i portarna astrakangatan 100 samt astrakangatan 102. Övriga gemensamma utrymmen som finns är ett miljörum och en föreningslokal.

Leverantör av kabel-TV samt bredband är ComHem.

Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget (2016-04-06).

För mer information gå in på föreningens hemsida www.brfkonsolen.se

Om området

Hässelby

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar. Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast ca 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad