Burträskgatan 10

Bilder

  • Såld!

Burträskgatan 10 , Vällingbyhöjden , STOCKHOLM

SÅLD! VISNING INSTÄLLD!

126 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
5 000 kr inkl sophämtning, garage och sotning
Typ:
Lägenhet
Boarea:
126 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
1957
Driftskostnad:
2 634 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

126 kvm

Biarea

14 kvm

Rumsbeskrivning

ÉNTREPLAN

Snedtak och generös takhöjd på éntreplanet.

HALL
Inbjudande hall med läckert tegelgolv. Den generösa takhöjden ger en härlig känsla vid första insteget. Här finns gott om utrymme för en klädavhängningsplats. Från hallen kan du ta dig vidare till vardagsrum, badrum och två sovrum. Innerhallen erbjuder garderober för avlastning av kläder.

SOVRUM 1
Här är det vitmålade väggar med ekparkett och garderobsvägg. Rummet har ett vit laserat snedtak som skapar ljus och rymd i rummet.

SOVRUM 2
Ytterliggare ett rymligt sovrum med vitmålade väggar och ekparkett. Rummet har även ingång till förråd och stor klädkammare med hyllor och klädstänger för smart förvaring.

SOVRUM 3
Från vardagsrummet tar du dig in i detta rum med blå tapet och rött plastgolv. Gott om plats för både skrivbord och dubbelsäng. Ingång till samma förråd och klädkammare som SOVRUM 2.

VARDAGSRUM
Stort och härligt vardagsrum med högt i tak. Rummet har två större fönster och helglasad balkongdörr som ger rummet ett fantastiskt ljus. Nyslipat parkettgolv och målade väggar i ljus kulör. Vacker och nyrenoverad trappa med räcken i smide som leder till nedervåningen. Utgång till balkong i trevligt söderläge.

BADRUM
Helkaklat badrum med beigt klinker och vitt kakel. Här finns badkar, wc, handfat och fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

NEDRE PLAN

Nyrenoverad trappa i ek och räcke i smide.
Vattenburen golvvärme på hela nedreplanet.

KÖK
Ett trevligt kök med gott om skåp och lådor. Köksinredning i trä, svart diskho och snygg glasmosaik ovanför arbetsbänkarna i mörkt laminat. Den maskinella utrustningen i köket såsom kyl, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll och diskmaskin är samtliga från Whirpool/Cylinda. Gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster och helglasad altandörr. Här ryms ett stort matbord, perfekt för trevliga middagar med många gäster. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ekparkett. Utgång till träaltan och trädgård i söderläge.

VARDAGSRUM/MATSAL
Ingång till vardagsrummet genom fina dubbeldörrar. Här finns det plats för både soffa och matsalsord. Framför den öppna spisen kan man kalla vinterdagar njuta av en sprakande brasa.

TVÄTTSTUGA
Grått klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare (Miele) i rak linje och över dessa ligger det en bänkskiva för att underlätta arbetet för klädvärd. Varmvattenberedare från Focus samt en frys från Samsung.

WC
Helkaklad WC med grått klinkergolv och vitt kakel.

SOVRUM 4
Stort sovrum med ekparkett och målade väggar. Fönster in till vardagsrummet för ljusinsläpp.

MATKÄLLARE
Matkällare med hyllor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 000 kr inkl sophämtning, garage och sotning

Driftskostnad

31 608 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 30 000 kr
Försäkring: 1 608 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

5,88235%

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Vattenburen el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 december 2009
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Balkong, träaltan och trädgård i söderläge med äppelträd och buskar.

Förening

Namn

Brf Målet

Om föreningen

Föreningen är uppförd 1957 och omfattar 17 lägenheter.
I föreningen finns det ett tvättrum för bilar samt ett skyddsrum.

Om området

Vällingbyhöjden

Vällingbyhöjden är ett sammanhållet och välbehållet villa- och radhusområde från 1950-talet. Det kännetecknas av en sammanhållen asymmetri och ett samspel mellan hus och det omgivande landskapet. Så gott som alla hus är ritade av mer eller mindre kända arkitekter, många var unga och fick göra sina första uppdrag. Trädgårdar och parker är utformade av landskapsarkitekter. Exempelvis har Jon Höjer, Ragnar Uppman och Jöran Curman ritat mycket i området.

Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Ångermannagatan, dit är det ca 270 meter. Med buss 116 och 179 tar det ca 2 minuter till Vällingby C och med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Till Vällingby C är det ca 500 meter. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall och Nälstabadet.

Parkering

Eget garage samt fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad