Duvedsvägen 15, 3tr

Bilder

  • Såld!

Duvedsvägen 15, 3tr , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Välkommen till en trivsam lägenhet i bra skick med suverän planlösning och balkong. Bra storlek på samtliga rum där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Stort sovrum med dörr in mot både kök och vardagsrum. Vid hallen ligger en stor klädkammare som rymmer rejält med förvaring.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 096 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1201
Byggår:
1955

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och trevlig hall med bra avhängningsytor för ytterkläder. Vitmålade väggar och ett nylagt laminatgolv. I anslutning till hallen finns en stor och praktisk klädkammare.

Badrum: Helkaklade väggar i vitt och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin

Kök: I öppen planlösning med vardagsrummet och har separat matplats. Om man vill stänga till in mot vardagsrummet finns en stor praktisk skjutdörr i original. Köket har bra med arbetsytor och gott om förvaring i skåpen. Vita skåpsluckor och ovanför diskbänken sitter ett vitt kakel. Vitmålade väggar i Stockholmsvitt och en antracitgrå fondvägg samt plastmatta. Köket är utrustat med spis/ugn, spisfläkt, kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum: Ljust och rymligt rum med lättmöblerade ytor samt utgång till balkong. Antracitgå färg på väggar och vitmålade snickerier i bra balans samt ett snyggt originalgolv av ekparkett.

Balkong: Stor inglasad balkong med begränsad insyn i sydligt läge.

Sovrum: Stort inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng samt sängmöbler. Dörr in mot både vardagsrum och kök. Ljus plastmatta samt målade väggar i Stockholmsvitt och chockladbrunt.

Till lägenheten hör ett källarförråd

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 096 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,20188%

Andel av årsavgiften

1,38505%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2008
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Hektografen 2

Om föreningen

Brf Hektografen 2 bildades 2007 och är belägen på Duvedsvägen 1-7, 11-17 samt Härjedals-gatan 39-41 i Vällingby, Stockholm.
Föreningen består av 5 flerbostadshus om 3 våningar med 78 lägenheter där ca 6 fortfarande innehas med hyresrätt vilket innebär att föreningen har ett dolt kapital som tillfaller föreningen när dessa blir tomma och säljs för marknadspris. Byggnaderna är ritade av arkitekt Paul Hedqvist och är uppförda 1955, samtidigt som ABC-staden Vällingby växte fram. Tvättstuga med 10 tvättmaskiner, grovtvätt. 6 torktumlare, 4 manglar och 3 centrifuger. Separata torkrum med kondenstorkar. Tvättstugan är belägen i hörnet på Härjedalsgatan 39. Stambytt 1999. Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen. För mer information, se föreningens hemsida: http://hektografen2.se.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Ångermannagatan, dit är det ca 100 meter. Med buss 116 tar det ca 2 minuter till Vällingby C och med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Till Vällingby C är det ca 400 meter. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad