Backlöksvägen 46

Bilder

  • Såld!

Backlöksvägen 46 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

För er som söker något extra - stor villa med inomhuspool och relaxavdelning med bastu och charmanta sällskapsutrymmen. Här finns allt för ett bekvämt boende. Detta måste ses.
Tot 316 kvm används till bostad för familjen som söker det extra unika boendet. Möjlighet att förverkliga sina drömmar

130 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
130 kvm
Biarea:
186 kvm
Tomtarea:
939 kvm
Byggår:
1948
Driftskostnad:
2 484 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Biarea

186 kvm

Rumsbeskrivning
Duschrum

med svart klinkergolv, golvvärme och matchande blank vitt kakel med modern inredning.

Kök

toppmodernt vackert kök i svart och vit design. Matchande svart vacker tapet emot den vita skåpinredningen med svart glasmosaik ovan bänkar som är av svart laminat.

Relaxavdelning

med bastu och öppen spis samt underbar inomhuspool med härliga bad och simturer.

Terrass

Trädgård med en nyanlagd modern karaktär och flera terrasser med lugna miljöer. Rikligt med planteringar längs trädgårdssidan mot gatan. En avskild träaltan baksidan av fastigheten med ett lusthus för trevliga grillkvällar.

Öppen spis

Öppna spisar som är nykaklade i vackert mönster i sovrum/matsal och familyroom samt poolområdet. Allt mycket smakfullt.

För er som söker något extra - en villa med inomhuspool och relaxavdelning med bastu och charmanta sällskapsutrymmen med lyxkänsla. Här finns allt för ett bekvämt boende. Detta måste ses.
Totalytan 316 kvm används för bostadsändamål för familjen som söker det extra unika boendet. Här finns möjlighet att förverkliga sina drömmar tex separat tonårsboende, egen firma i huset eller sin hobby. Det finns två entréer, en till villadelen och en till boende och pool/familyrums delen i källaren. Till detta kommer garage med förråd.
Denna generösa villa, med två våningsplan, har härliga sällskapsutrymmen, idag 4 sovrum med möjlighet till fler sovrum.
Nytt kök med rymlig matplats, stor öppning till vardagsrum, sovavdelning om 3 sovrum, stor möblerbar hall, duschrum, badrum, gästtoalett, relaxavdelning med bastu och öppen spis, pool och dusch, golvvärme, tvättstuga med klädvårdsplats. Goda förrådsutrymmen, rymligt garage vid huset samt infart med plats för 1-2 bilar.
Trädgård med en nyanlagd modern karaktär. Rikligt med planteringar längs trädgårdssidan mot gatan. En avskild träaltan baksidan av fastigheten med ett lusthus/uterum för trevliga grillkvällar. Stor terrass i söderläge med utgång från föräldrarsovrum/matsal och stenlagd uteplats vid familyroom. Genomgående nyrenoverat alla ytskick och golv samt våtrum och kök. Top of the line!

Planlösning: Välkomande entré med klinkergolv och inre hall med snygg parkett och vitmålade väggar samt klädgarderob med spegeldörrar. Wc nyrenoverat med klinkergolv, golvvärme och glasmosaik på väggar samt fönster. Stor öppning med glasdörrar från hall till inbjudande vardagsrummet med nytt parkettgolv och beige tapet samt underbart burspråksfönster. Från vardagsrummet ingång till det topp moderna vackra köket i svart och vit design. Matchande svart vacker tapet mot den vita skåpinredningen med svart glasmosaik ovan bänkar som är av svart laminat. Halogenbelysning i tak ger ett varmt sken. Integrerad diskmaskin och kyl/frys från Grahm, spishäll och rostfri fläktkåpa samt ugn och micro. Allt matchar ihop fint. Dessutom utgång från köket till den vackra terrassen med utsikt över området.
Från hallen en passage till sovavdelningen. Här finns 3 sovrum vackert nyrenoverade varav ett med kaklad öppen spis som idag används som matsal. Även här utgång till terrassen. Från ett av sovrummen går man ut till stora terrassen på baksidan av fastigheten där också lusthusmiljön finns. Otroligt många underbara miljöer har detta boende som kan passa oss alla. Nytt duschrum med svart klinkergolv, golvvärme och matchande blank vitt kakel med modern inredning.

Källarplan: Trätrapp ned till det stora familyroom med klinkergolv, vita väggar och nykaklad öppen spis. Här kan alla umgås tillsammans, spela tex biljard och mysa i soffhörnet vid öppna spisen. Eller några steg in i poolområdet för ett härligt bad och simtur. Före eller efter går man in i bastun för att njuta och alldeles bredvid finns duschhörnan. I poolområdet finns portabla avfuktare när anläggningen används och vattnet är upppvärmt. Vill man sitta och njuta vid poolen går det utmärkt att tända brasan i öppna spisen (nykaklad) även där.
Till allt detta finns ett jättestort lyxigt badrum nyrenoverat med bubbelbad, skåpinredning, klinkergolv, golvvärme. Bredvid finns tvättstugan med klinkergolv, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Nu kommer den fina gäst/tonårsavdelning med sovrum och vardagsrum: Sovrum 4 med lamiantgolv och vita väggar samt garderobsvägg. Vardagsrum med burspråksfönster och entré till detta plan. Utanför finns en mycket skyddad stenlagd uteplats med avgränsande ytor runt om.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Bergvärme IVT Green Line 2005 & Öppna spisar med kasetter

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2011
Energiprestanda: 35 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betonghålsten/lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: 3-glas & 2-glas
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Utgång från föräldrarsovrummet/matsalen till en underbar stor terrass för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner.
I trädgården finns fruktträd som äppelträd, körsbärsträd och päronträd.
Lugn och avkopplande utemiljöer i direkt anslutning till entré och trädgård.
I driftskostnaderna ingår: El ca 19 733 kr/år, Va ca 2 594 kr/år, sop ca 1 725 kr/år, försäkring ca 5 764 kr/år.
Fastigheten är besiktigad och energideklarerad samt fösäkrad. Vi inväntar besiktningsprotokollet och det kommer då att finnas på nätet.
Fastigheten har 2 st paraboler.

Fastighetsbeteckning

Krypljungen 15

Övriga byggnader

Fastigheten är delvis odränerad av föregående ägare. Nylagt plåttak (2012) på boningshus, nytt tak på uterum 2012 och garage 2012. Separat garagebyggnad,inredning och ytskikt är äldre men ny garageport 2012. Anlagd infart med marksten och stenlagda murar på sidorna med vackra blomsterplanteringar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 816 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 733 kr
VA: 2 594 kr
Renhållning: 1 725 kr
Försäkring: 5 764 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 377 000 kr, varav byggnadsvärde 1 205 000 kr

Summa pantbrev

2 700 000 kr

Tomt

Areal: 939 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Barnvänlig tomt med ostört läge vid en återvändsgata. Insynsskyddad stor terrass med nyanlagd stenparti och längs trädgårdssidan och bakom garagebyggnaden. Direktutgång från källarplanet, vilket ger stora möjligheter till tonårsboende eller egen firma mm. Här slinker man lätt in direkt till poolen och relaxavdelning. Här finns plana gräsmattor och välskötta rabatter. På tomten växer bl.a. äppelträd och vackra buskar. Runt hela bostadsbyggnaden finns stenkross. Längs tomten och entrén finns stenmur och stensättning samt belysning till den inbjudande entrén. Tomten är friköpt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats för linje 119 som går mot Spånga station är Backlura och dit är det cirka 500 meter. Med buss 541 eller 518 som går från Knäckepilsgränd tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

På Blomsterkungsvägen 116 finns Backluras lokala matbutik Knallen. Annars har Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Fristående garage med nytt yttertak och ny garageport på tomten. Möjlighet till parkering på infarten.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad