Kirunagatan 78, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Möblerbar balkong i söderläge

Kirunagatan 78, 1 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Tilltalande 3:a med härlig balkong i söder. Mycket bra skick och trevlig planlösning. Trevligt kök med matplats. Vardagsrum med vackert parkettgolv. Stambytt helkaklat badrum. Här kan man bo och trivas. Populär förening med låga månadsavgifter. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 397 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
202
Byggår:
1954
Driftskostnad:
534 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med bra förvaring i form av klädavhägningsplats och garderob. Här är det ljus plastmatta på golvet och vitmålade väggar. Ingång till samtliga rum i lägenheten.

KÖK
Direkt till vänster ligger köket som har vit skåpsinredning och ordentligt med ytor för kökssysslor. Köket rymmer även en matplats för flertalet personer. Vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken samt arbetsbänken i ek.

Vit kyl/frys från Bosch (2009)
Diskmaskin från Cylinda (årtal okänt)
Vit spis från Electrolux (2000)
Vit fläkt från Electrolux (2000)

DUSCHRUM
Fräscht och stambytt duschrum med beigt klinkergolv och vitkaklade väggar. Duschhörna, tvättställskommod, spegelskåp med belysning, wc och tvättmaskin från UPO (årtal okänt). Fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i en beige kulör. Här finns även en hel garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrummet som har ljusgrå tapet, tapetserad fondvägg med mönster och vacker, välbevarad ekparkett. Gott om plats för rejäl soffa. Utgång till möblerbar balkong i härligt söderläge. Balkongdörr och stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Sovrum med snygg fototapet som fondvägg, ljust laminatgolv och två ordentliga garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 397 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 410 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 870 kr
Försäkring: 1 540 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,31%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 3,5 kvm) och mindre matförråd.
Härlig balkong i söderläge med en perfekt översyn på innergårdens lekplats.
Samtliga fönster utbytta 2011.
Stammar och el byttes 2000.
Nyinstallerat Fiber-bredband (LAN) i fastigheterna. I tjänsten ingår bredbandstelefoni. Det går även att se digital-TV via bredbandet. Läs mer på Ownits hemsida: www.ownit.se
Kabel-TV och bredband genom ComHem (2 uttag i sovum och 1 i vardagsrum).

Övriga byggnader

I förenigen finns det tillgång till 6 st tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12.

Övrigt

Balkong i bästa söder läge.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 18 lokaler. Välskött förening med god ekonomi. I föreningen finns 55 garage (kö) och 80 p-platser (kö). ISS Ekonomiförvaltning AB har ansvaret för kölistorna till dessa platser, kontaktperson är Kerstin Adolphsson tfn: 018-184 114. ISS Ekonomiförvaltning AB sköter även den ekonomiska förvaltningen, tfn: 018-184 100. Överlåtelseavgiften, som köparen betalar, är f.n. 1 100 kr (2,5 % av basbeloppet). Pantsättningsavgiften är 440 kr (1 % av basbeloppet) per pant. Tfn till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv och belyst motionsspår samt Vällingby Ridcenter. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Kommunikation

Till Vällingby C är det ca 400 meter. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Fri parkering på gatan.
P-plats går att hyra. Kö förekommer.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte