Sotingeplan 12, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Sotingeplan 12, 3 tr , Spånga Tensta , Stockholm

Såld! Visning inställd!

62,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 503 kr inkl värme, Va, kabel Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
208
Byggår:
1969
Driftskostnad:
125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62,5 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus lägenhet med helkaklat våtutrymme.

HALL
Välkomnande hall med bra klädavhängningsplats och två garderober. Vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg och med praktiskt och lättstädat klinkergolv. Ingång till kök, vardagsrum och badrum.

BADRUM
Mycket fräscht badrum med vita helkaklade väggar och med beige bård som matchar det beiga klinkergolvet, stambytt 2008. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp. Här finns badkar, wc, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin från Electrolux (2008) och torkskåp (byggår).

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för både soffgruppen och matplats. Här är det ekparkett, vit målade väggar och en tapetserad fondvägg. Gott om fönster som ger ett fint ljusflöde.

KÖK
Köket har vit skåpinredning, med gott om skåp och lådor. Ovanför den rostfria diskhon och den massiva ekskivan sitter det vitt kakel. Ljust laminatgolv och beigemålade väggar. Trevlig matplats vid fönstret. Här finns även städskåp.

Vit kyl och frys från Husqvarna (2010)
Vit spis från Electro Helios (årtal okänt)
Vit diskmaskin från Bosch (2011)
Vit fläkt från Futurum (byggår)

SOVRUM
Sovrum med utgång till den möblerbara balkongen med eftermiddags- och kvällssol. På golvet ligger det eklaminat, vitmålade väggar med en svart fondvägg. Plats för dubbelsäng och kontorshörna. Här finns gott om förvaring i form av en garderobsvägg och ett linneskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 503 kr inkl värme, Va, kabel Tv

Driftskostnad

1 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,3448808%

Andel av årsavgiften

0,3423%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Bredband via ComHem. Fiber via Tele2.

Övrigt

Ca 8 kvm stort källar förråd.
Stambytt 2008.
Stor balkong i bästa västerläge. På golvet ligger det trätrall som ger ett varmt intryck.
Persienner i samtliga fönster.

Förening

Namn

Riksbyggens brf Stockholmshus nr 25

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen innehar med tomträtt fastigheterna Grytinge 1, 2 och 3 samt Sotinge 1. Här finns 14 hus med totalt 232 lägenheter och 8 lokaler. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

I föreningen finns flertalet gemensamhetslokaler. Alla i föreningen får avgiftsfritt använda tvättstugorna som finns i trappuppgång 4, 14 och 78. Där finns vanliga tvättmaskiner, grovtvättmaskin, torktumlare, torkrum, mangel och strykrum. I port 6 finns en gästlägenhet med 4 bäddar som kan hyras av föreningens medlemmar. I hus 76-80 finns en fritidslokal som kan hyras, perfekt för privata fester, en avgift tas ut vid bokning av lokalen. I hus 12-14 finns ett hobbyrum som kostnadsfritt får användas av föreningens medlemmar. Där kan man snickra, måla m.m. Dessutom finns cykelförråd och grovsoprum.

Föreningen har installerat elektroniska lås till samtliga portar och garage.

Om området

Spånga Tensta

Precis utanför lägenheten finner ni Spånga by som är en stor parklek bemannad med personal. Där finns det någonting för alla. De små barnen erbjuds barnhage med sandlådor, hinkar och spadar, plaskbad, rutschkanor och gungdjur. För de lite större barnen finns det gungor och klätterställningar. Mellanstadiebarn och tonåringar kan roa sig med minigolf, tennis, pingis, fotboll, biljard, fotbollsspel och olika utespel m.m. För de vuxna finns möjligheter att grilla och möta andra vuxna. Här finns även en 4H-Klubb med djur som hästar, kaniner, får, getter och höns. I närområdet finns även flera dagis och skolor. På 15 minuters promenadavstånd finns Spånga centrum.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum.

Parkering

Garage finns med plats för 117 bilar. Dessutom finns 128 utomhusparkeringsplatser. Garageplats kostar 300 kr/mån och utomhusparkering 125 kr/mån.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad