Mörsilsgatan 32,1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Entré

Mörsilsgatan 32,1 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Tillfälle! Bli den första som bor i denna nyrenoverade bostad med 50-talscharm. Allt nytt! Nytt kök, vackra golv, ljusa fräscha färgval. Stort vardagsrum i gavelläge. Helkaklat badrum, stambytt.Balkong i fritt läge mot grönområde och Solursparken. Välskött förening med låg avgift. Närhet till Vällingby C

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
1 750 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
94
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ny säkerhetsdörr.

Kök

Spishäll med induktion, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, helintegrerad kyl & frys och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från 2011.

Badrum

Klinkergolv, helkaklat, badkar och f b tvättmaskin

Bli den första som bor i denna nyrenoverade bostad med 50-talscharm.
Välkomna till en genomgående nyrenoverad mycket fräsch och ljus lägenhet om 2 rum och kök med balkong.
Ni kommer in i lägenheten via den praktiska, möblerbara hallen med klädavhängningplats och säkerhetsdörr. Lägenheten har 1 rymligt sovrum med plats för en garderobsvägg om så önskas. Ett smakfullt, nyrenoverat kök från 2011 med ny skåpinredning i högblank vit färg , vackert matchande kakel ovan diskbänk och svarta bänkskivor i laminat samt samtliga vitvaror från 2011. Köket har en bra matbordsplats vid fönstret, gott om skåpsförvaring och rejäla avställningsytor samt halogenbelysning ovan arbetsbänkar..
Vardagsrummet med gavelläge och fönster åt två håll har plats för både sitt- och matsalsgrupp, har en vacker utsikt mot grönområde och solursparken.Utgång till balkong (den enda balkongen på hela hussidan) och soligt syd/sydväst läge.

Färger och intreriör
ENTRÉHALL: Ekparkettgolv, vitmålade väggar, klädavhängning och säkerhetsdörr.

BADRUM: Ljust klinkergolv, vitt kakel, badkar med tassar, torkhiss,vägghängd wc och handfat.

KÖK: Ekparkettgolv, vitmålade väggar, kökssnickerier i högblank vitt med dämpade luckor och lådor, svarta laminatbänksskivor, matchande ovan bänkar samt halogenbelysning.

VARDAGSRUM: Ekparkettgolv nyslipat, vitmålade väggar, gavelläge med fönster åt två håll och ingång från både sovrum och hall. Utgång till balkong med utsikt över grönområde och Solursparken.

SOVRUM: Ekparkettgolv, vitmålade väggar och plats för garderober.

Lägenheten ligger 1 trappa upp från entréplanet när man kommer från Mörsilsgatan där parkeringar, garage och sopstation finns. Från Solursparken ligger lägenheten på våningsplan 5 av 6.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 750 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,07246%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Terrasshus

Byggnadsår

1954

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: Energiglas 2011

Övrigt

Energiglas insatt 2011.
Förråd (ca. 5 kvm) och matkällare i samma port. Kabel-TV genom ComHem. Fiberoptik är framdraget till lägenheten.

Övrigt

Från Mörsilsgatan och bilparkering ligger lägenheten på entréplan (2 trappsteg) och från Solursparken ligger lägenheten på våningsplan 4 av 6.
Lägenheten ligger 1 tr upp från Mörsilsgatan.
Endast denna lägenhet har balkong på denna hussida med kvällsol.
7-dagars parkering finns på Mörsilsgatan.
Garageplats kostar ca. 650:-/månad (kö).

Förening

Namn

Solterrassen

Om föreningen

Brf Solterassen som bildades 2008 består av 98 bostadslägenheter varav 27 st är hyreslägenheter och 12 lokaler. Dessa hyresrätter utgör ett stort dolt kapital då de vid försäljning kan användas till amortering av lån eller underhåll av föreningens fastighet. Vid Mörsilsgatan 28 finns nybyggd tvättstuga bestående av två maskiner för fintvätt, torktumlare, torkskåp och kallmangel. Sopskåp finns i anslutning till varje hus, cykelrum finns i varje hus.
Läs gärna på föreningens hemsida brfsolterrassen.se

Föreningen registrerades 2008-04-17 men ingen verksamhet har bedrivits förrän 2009-09-28. därför har ingen årsredovisning lämnats tidigare.
Överlåtelseavgift 1 100 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift 440 kr per lån betalas av köparen

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Fjällnäsgatan, dit är det ca 200 meter. Med buss 118 tar det ca 3 minuter till Vällingby C och 13 minuter till Spånga C. Till Vällingby C är det ca 400 meter. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

I föreningen finns 16 garageplatser som kostar 647 kr/månad att hyra, till dessa är det kö. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte