Trädgårdsvägen 19, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Trädgårdsvägen 19, 1 tr , Runby , Upplands Väsby

Välskött tvårummare med öppen planlösning i populära Runby! Lägenheten har genomgående parkettgolv och är i bra skick. Sovrum med stora garderober med skjutdörrar. Stambytt och helkaklat badrum. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som ligger i sydvästläge. Köket har hög standard och skick som erbjuder det man förväntar sig av ett kök samt även en vinkyl som ger det där lilla extra.

Föreningen har genomfört många standardförhöjningar och har en stabil ekonomi, där man förra året hade en avgiftsfri månad.

I Runby har ni nära till natursköna motionsspår och omgivningar samt till bekvämligheter som exempelvis dagligvaruhandel. Endast några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen som tar er till Stockholm eller Uppsala inom 30 minuter. Ska ni ut i världen tar ni er till Arlanda på endast åtta minuter!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton R. Varg, 0703-48 87 43 om ni önskar mer information.

Länk till VR-tour: https://storage.net-fs.com/hosting/5729550/7/index.htm

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 957 kr inkl. värme, VA, kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Byggår:
1960
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
KÖK

Vitt kök med svart kakel över diskbänk samt grå bänkskiva. Stort fönster som vetter mot föreningens innergård. Induktionhäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys, kolfilterfläkt samt vinkyl är alla från Whirlpool. Köket erbjuder erforderliga arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

WC/DUSCHRUM

Helkaklat WC/Duschrum med blått klinkergolv. Här finns duschhörna, vägghängd WC, tvättställ, badrumsskåp samt tvättmaskin.

SOVRUM

Sovrum med parkettgolv, målade väggar, stort fönster samt väl tilltagna garderober. I anslutning till sovrummet ligger klädkammaren.

ALLRUM

Allrum med parkettgolv och tapeter. Tack vare den öppna planlösningen finns här gott om plats för matsalsdel, vardagsrumsmöblemang samt ytterligare yta för exempelvis en kontorsdel. Från allrummet tar man sig ut till den inglasade balkongen i sydvästläge.

BALKONG

Inglasad balkong med bästa solläge.

ENTRÉ

Entré med yta för att hänga av sig ytterkläder.

ÖVRIGT/BRF

TELE/INTERNET Fastigheterna är anslutna till ComHem. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter. FÖRRÅD & TVÄTTSTUGAN MM Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tvättstuga (Två tvättstugor, på Allévägen 13 samt Trädgårdsvägen 17, även en mattvätt på Trädgårdsvägen 17), lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå. NÄROMRÅDE & KOMMUNIKATIONER Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer eller upp till motionsspåren. Läs gärna på föreningens egen hemsida: http://www.brfolofsgarden.se/

Välskött tvårummare med genomgående bra skick med parkettgolv i hela lägenheten. 3-glasfönster. Källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 957 kr inkl. värme, VA, kabel-tv.

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 500 kr

Kommentar

Elkostnad och hemförsäkring beräknad enligt schablon.

Andel i föreningen

1,04586%

Andel av årsavgiften

1,03679%

Reparationsfond

773 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1960

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: E
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Olofsgården

Om föreningen

Föreningen bildades år 1960 och består av 104 st lägenheter. Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats. Det finns tvättstuga, lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren. Kabel-TV från Comhem ingår och bredband finns att tillgå från samma leverantör. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter. Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå. Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer.
Kostnadsfri hemförsäkring i 2 månader från Trygg-Hansa ingår.

Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa via Adeförsäkring. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen, skadedjursförsäkring och även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (observera att denna ej ersätter hemförsäkringen).
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

104

Antal hyresrätter

5

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Tv & bredband genom Comhem.

Parkering

Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats.

Renoveringar

2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem).
2001: Taken läggs om.
2006: Renovering av fasader, balkonger och fönster byts.
2007: Nytt ventilationssystem, till-och frånluftsventilation (elektrisk avkännare av takfläktar)
2012: Ny lekplats på innergården.
2014: Föreningen uppdaterade sin lekplats. Sandlåda har installerats på innergården. Belysning av innergården.
2015: Kodlås installerat i portarna.
2016: Renspolning av köks- och badrumsavlopp.
2017: Omasfaltering av yttergården, utökning av antalet parkeringsplatser.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Anette Hofvander

Övrigt

Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.

Om området

Runby

Runbyområdet består utav en god blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Runbyskogen i området har belysta skid- och motionsspår för den som vill ha nära till naturen.

Kommunikation

På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Arlanda flygplats når man på ca åtta minuter med tåget.

Närservice

I Runby finns det matvarubutik, frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Förskola, skola och fritidshem finns i Runby. Se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser och garage som medlemmar kan få hyra. Samtliga parkeringsplatser har tillgång till elstolpe för motorvärmare.

Karta

Hör av dig till Anton R. Varg för mer information!

Anton R. Varg

Anton R. Varg

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

anton.varg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad