Källvägen 22

Bilder

Källvägen 22 , Bollstanäs , Upplands Väsby

Bra beläget i populärt område i Bollstanäs. Stor altan som löper runt huset så du alltid kan sitta i bästa solläget. Gräsmatta på baksidan med plats för hoppmattan. Två fräscha badrum. Stilrent kök som öppnats upp mot vardagsrummet och matsalsdelen. Stort isolerat dubbelgarage med bred uppfart med plats för flera bilar. Genomgående ett mycket påkostat och smakfullt renoverat hus. Se VR-film http://bit.ly/Källvägen22

153 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
153 kvm
Biarea:
45 kvm
Tomtarea:
736 kvm
Byggår:
1987
Driftskostnad:
3 448 kr/månad
Pris:
6 775 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

153 kvm

Biarea

45 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Ny vit ytterdörr välkomnar in till en öppen ljus hall, renoverad 2011, med ljusgrått klinkergolv (golvvärme) som övergår i mattlackerad borstat ekparkettgolv från Kärsch. Gråmålade väggar och en inbyggd garderob med spegeldörrar..

BADRUM

2016 renoverades badrummet. Ljusgrått klinker med golvvärme och stora kakelplattor på väggarna i samma färgskala. Inslag av snygg glasmosaik i duschdelen och bakom handfatet med vit kommod och spegel samt ett högskåp (möblerna från Ballingslöv). Här finns även wc och handdukstork (Svedbergs).

SOVRUM 1

Sovrummet byggdes om 2018. På golvet har man lagt in en snygg petroleumfärgad heltäckningsmatta (mattan kan tas bort och under finns ett nytt ekparkettgolv). En garderob med skjutspegeldörrar med automatisk belysning och inbyggda nischer som snyggt ramar in dubbelsängen och ger ett praktiskt hyllplan. I taket har man fällt in spotlights.

KÖK

2011 renoverades köket. Vita köksskåp med matchande vita köksbänkar (Ikea) med stora gråmelerade snygga kakelplattor ovanför. En fast köksö med överhäng som ger perfekt plats för att ta frukosten vid. Här har man spishäll från Bosch (2019) och frihängande fläkt från Fjärråskupan ovanför (2019) med extern fläkt. I köket finns inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, båda från Ikea, diskmaskin från Bosch (2017) samt integrerad kyl och frys. Här finns även en dörr ut mot altanen.

TVÄTTSTUGA

Innanför köket ligger tvättstugan, renoverad 2016. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme, Skåpinredning från Kvik och bänkskiva och diskho från Ikea. Mellan arbetsbänken och överksåp har man satt upp snygg glasmosaik. Här finns tvättmaskin och tortumlare från Bosch (2015) och torkskåp från Electrolux (2014). Utgång ut mot stenlagd gång bakom garaget - perfekt att ta in smutsiga barn och husdjuren den här vägen.

VARDAGSRUM

I anslutning till köksdelen är vardagsrumsdelen i vinkel mot matsalsdelen. Mattlackad borstat ekparkettgolv och målade väggar i vitt respektive ljusgrått. Ett glasskjutparti installerades 2009 ut mot altanen.

MATSALSDEL

I vinkel mot vardagsrummet ligger matsalsdelen med gott om plats att duka upp för släkt och vänner.

ALTAN

2008 byggdes den stora härliga altanen som löper längs långsidan och baksidan av huset. 2009 lät man installera glasade skjutdörrar (Hajom) i vardagsrummet som leder ut mot baksidan. Solen letar sig in på den längstgående altanen under förmiddagen för att gå ner på baksidan.

ÖVRE PLAN

Snygg vit trappa med eksteg leder upp till det övre planet.

ALLRUM

Rymligt allrum med parkettgolv och plats för en arbetshörna invid trappen med en fönsterkupa som ger extra ljusinsläpp. Öppet upp till nock med infällda spotlights som lyser upp fint när mörkret faller på. Utång finns till en balkong där ni kan sitta och njuta av en fika eller använda som vädringsbalkong.

SOVRUM 2

Ett sovrum med ljusgrå heltäckningsmatta (under ligger ett parkettgolv) och på väggen en motivtapet med en vattensköldpadda.

SOVRUM 3

Även detta sovrum har en ljusgrå heltäckningsmatta (med underliggande parkettgolv) och en motivitapet med en ödla.

SOVRUM 4

Det sista sovrummet är större och har en rosa heltäckningsmatta (med parkettgolv under) och en motivtapet med vildhästar på. Det här rummet har en stor klädkamamre med garderober.

BADRUM

Badrummet renoverades 2013. Mörkt klinkergolv med golvvärme och en matchande fondvägg med stora mörka snygga plattor. Vitt kakel på väggarna med glasmosaikbård bakom wc (IDO) och ena väggen i duschdelen med takdusch från Grohe. Här finns en mörk kommod och högskåp från Svedbergs som matchar golvklinkern samt ett badkar och handdukstork från Svedbergs.

VINDSFÖRVARING

Två varmbonade vindsförråd, det ena ovanför sovrum 2 och 3 och det andra ovanför sovrum 4. Båda nås via luckor från allrummet. Förråden har en golvyta på 8,6 kvm respektive 10,3 kvm.

GARAGE

2007 byggdes carporten om till ett stort dubbelgarage, ca 45 kvm, med vind över hela. Här finns en mindre köksdel installerad och en kyl och frys som lämnas kvar. Därutöver finns hyllor längs kortsidorna. Garaget är varmbonat och uppvärmt med tre element.

WIFI

Säljarna lämnar kvar wifi med senaste teknologin från Unifi. Det innehåller två acesspunkter, en switch och en uppkoppling med app där du kan anluta dig och se information om vem som är ansluten samt dataanvändning.

TV OCH BREDBAND

Inom samfälligheten (frivilligt) finns kabel för TV, bredband och telefon. Kostnad f.n.

LARM

Larm från Verisure installerad 2011 med magnetdetektorer på samtliga ytterdörrar, kameror samt brandvarnare i alla sovrum, allrum, hall och kök samt är kopplat till Yale Doormanlåsen på ytterdörrarna.

STENLÄGGNINGAR

Fin stenlagd gång leder fram till entrén. På framsidan byggdes 2010 stenpartier ut mot gatan med planteringar av gröna vintergröna växter och perennier samt infälld belysning som går igång vid skymningen.

ÖVRIGT

2013 målades huset och garget med Demidekk. 2019 Installerades Swedoor dörrar vid huvudentrén, tvättstigan samt vid garget och Yale Dorman lås som även kopplades till befintligt Verisure larm. 2018 Ytertak tvättades samt behandlades med medel mot alger och mossa. 2019 Nya vindskivor på garaget. Biarean som angetts till 45 kvm avser garagets invändiga yta. .

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Värmepump-frånluft (el) (2006), el-golvvvärme i våtrum, tvättstuga och hall

Ventilation

Mekanisk (frånluft med återvinning)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 maj 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler.
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor altan som löper längs sidan och baksidan av huset.

Fastighetsbeteckning

Grimsta 66:7

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage, 45 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 380 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 954 kr
VA: 4 971 kr
Renhållning: 1 690 kr
Försäkring: 9 608 kr
Övrigt: 157 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Övrigt avser sotning (vart tredje år). Därutöver tillkommer fastighetsskatt 8.049 kr/år

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 046 000 kr, varav byggnadsvärde 1 768 000 kr

Summa pantbrev

3 585 000 kr

Tomt

Areal: 736 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Grimsta GA:54

Tillträde

Enl. överenskommelse

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad