Centralvägen 5, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Härliga öppna ytor
  • Stort badrum
  • Sovrum 1
  • Inglasad balkong
  • Vy ut från balkongen

Centralvägen 5, 6 tr , Centralt , UPPLANDS VÄSBY

Mycket centralt belägen är denna helrenoverade fräscha lägenhet med en öppen planlösning. Stor inglasad balkong att njuta av. Två rymliga sovrum. Tvättstuga på gården och garage under husen.

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 206 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
700
Byggår:
1989-90
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÉHALL

Här möts du av en öppen härlig entréhall med mörkt klinker, vitmålade väggar och spotlights i taket. Längs ena väggen har man gott om förvaring bakom spegeldragdörrar.

KÖK

Ett helrenoverat (2014) snyggt Marbodalkök med vita luckor, mörka bänkskivor med vitt kakel ovanför. Här har du gott om skåpfövaring och en köksö med överhäng som utgör en perfekt frukosthörna att sitta vid. Här är även induktionshällen placerad med en snygg fläktkåpa ovanför. Därutöver finns inbyggd micro (Bosch), varmluftsugn (Bosch), diskmaskin och kyl/frys med inbyggd ismaskin. I taket har man satt upp spotlights och på golvet ett mörkt klinkergolv. Samtliga vitvaror är i rostfritt och från 2014.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och ljust laminatgolv (2014). Här har du utgång till den stora inglasade balkongen.

BADRUM

Helrenoverat badrum med grått klinkergolv och glasade vikdörrar i duschhörnan. Wc, handfat med kommod och badrumsskåp med spegeldörrar. Här finns även en tvättmaskin (2015) och torktumlare (2015) samt handdukstork.

VARDAGSRUM

I anslutning till köksdelen ligger vardagsrummet med vitmålade väggar och ljust laminatgolv (2014). Här finns gott om plats för en soffgrupp och utgång till den inglasade balkongen.

BALKONG

Stor inglasad balkong i vinkel. Glasen kan skjutas åt sidan om du vill få in mer friskluft.

SOVRUM 2

Ett ytterligare stort sovrum med ljust laminatgolv (2014) och fransk vädringsbalkong. Gott om förvaring i en dubbel och en enkelgarderob längs ena väggen.

FÖRRÅD och TVÄTTSTUGA m.m.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförrå. Tvättstugan, barnvagnsrum samt cykelrum finns på bottenvåningen. Föreningen har ett elektroniskt tvättbokningssystem. Hela dygnet är indelat i tvåtimmarspass, och du kan ha max två sådana pass bokade samtidigt. Det finns tre cykelförråd i föreningen. Till lägenheten hör ett runt förråd på innergården. Nyckeln är samma som till din tvättstuga. På Kvarnvägen 5B finns en föreningslokal som kan bokas för möten och privata fester. Lokalen rymmer upp till 25 personer och har wc, kokvrå med kylskåp och frys. Ingen avgift utgår för medlemmarna. Vill du komma i kontakt med föreningen, skicka ett mail till info@brfkorpkulla1.se.

TELE/INTERNET

Fastigheterna är anslutna till ComHem och Bredbandsbolaget. Bredband med 100/100 Mbit samt IP-telefoni från Bredbandsbolaget är obligatoriskt via gruppavtal till alla i bostadsrättsföreningen för 165 kr/mån.

PARKERINGSPLATSER

Föreningen har 132 garageplatser, varav 86 platser finns i form av underbyggd gård i anslutning till Centralvägen 3 - 5 och Kvarnvägen 1 - 5 med infart från Industrivägen 22. Övriga 46 platser är fördelade under punkthusen. Föreningen disponerar inga P-platser utomhus. I varje punkthus finns ett gemensamt garage med 7 - 11 platser. Dessa kostar 510 kr/mån. I stora garaget (Infart Industriv. 22) finns 24 öppna platser som kostar 510 kr/mån. Övriga platser är burar med gallergrindar. Vissa burar är för en bil, medan andra rymmer 2 - 3 bilar, var och en med egen grind. Storleken varierar från 11 - 22 m2/plats och hyran varierar från 540 till 670 kr/mån beroende på storlek.

DIVERSE FÖRENINGEN

Putslagning/avfärg. Fasader - under 2013/2014. Ommålning träfasader - under 2014 Utbyte trästaket - under 2015. Tidigare äldreboendet på Centralvägen 3 är under ombyggnation till 19 stycken nya lägenheter. Beräknade åtgärder: Hissar, delvis stambyte garage och förråd, byte av armaturer i allmänna utrymmen, termostater och insatser till element i lägeneter, byte av tak på Centralvägen 3, fasader, tvättstugor, balkongräcken och låssystem.

NÄROMRÅDE & KOMMUNIKATIONER

Korpkulla ligger mycket centralt, nära till allt. Ändå har du naturen runt knuten! Mälaren och skogen ligger nära och erbjuder utomhusaktiviteter under både sommar och vintertid. Alla har inglasade balkonger för att du skall kunna utnyttja den under större delen av året. Förskola, fritidshem, skola och gymnasium, liksom vårdcentral, folktandvård och kommunhus finns där du bor. Närhet till affärer, banker, restauranger med mera. Lokaltrafiken är väl utbyggd inom Upplands Väsby. Med pendeltåget tar det 27 minuter till Stockholms City. Med upptåget tar det 8 minuter till Arlanda. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

3 206 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-Tv

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,5509%

Tillträde

Enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1989-90

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2009
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tvättstuga på innergården.

Fastighetsbeteckning

Vilunda 16:30

Förening

Namn

Brf Korpkulla 1

Om föreningen

Centralt belägen förening som nybildades i maj 2009. Byggnadsår 1989-1990, antal lgh 215 st och 20 lokaler. Omfattar Kvarnvägen ojämna nummer 1-11, Centralvägen 3B, 5, samt Industrivägen 4-8.

I föreningen finns 132 st garageplatser under huskropparna, (Kostnaden varierar mellan 510 k/mån till 670 kr/mån). Tvättstugor finns i separata byggnader på områdets innergårdar. Kabeltv via Comhem och bredband via Com Hem och BBB. Till varje lägenhet hör ett förråd. I huset finns hiss.

Föreningslokalen på Kvarnvägen 5B kan man boka för möten och privata fester. Lokalen rymmer upp till 25 personer. Den har toalett och kokvrå med kylskåp och frys.

Lokalen är tillgänglig för alla boende i Korpkulla och lånas utan kostnad förutsatt att man städar lokalen och lämnar den i bra skick. Om man inte lämnar den städad kommer vi att anlita städare och debitera hyresgästen.
För att låna nyckel, kontakta någon i styrelsen.

Bredband 100/100 Mbit samt IP telefoni från Bredbandsbolaget finns via gruppavtal för alla i föreningen för 165 kr/mån. Denna kostnad ingår i månadsavgiften för samtliga bostadsrättinnehavare.

Bredband från ComHem finns också i alla lägenheter men ingår inte i nåt gruppavtal.

För Digital-TV kan man själv välja på ComHem eller Bredbandsbolaget eller bara nöja sig med det analoga basutbudet från ComHem.

För att börja använda tjänsterna måste man själv ringa till Bredbandsbolaget, resp ComHem och teckna abonnemang. Det överförs inte vid till nästa boende vid flytt.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brfkorpkulla1.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

215

Antal hyresrätter

42

Antal lokaler i föreningen

20

TV och Bredband

Kabeltv via Comhem och bredband via Com Hem och BBB

Parkering

Föreningen har 132 garageplatser, varav 86 platser finns i form av underbyggd gård i anslutning till Centralvägen 3-5 och Kvarnvägen 1-5 med infart från Industrivägen 22. Övriga 46 platser är fördelade under punkthusen. Föreningen disponerar inga P-platser utomhus. I varje punkthus finns ett gemensamt garage med 7-11 platser. Dessa kostar 510 kr/mån. I stora garaget (Infart Industriv. 22) finns 24 öppna platser som kostar 510 kr/mån. Övriga platser är burar med gallergrindar. Vissa burar är för en bil, medan andra rymmer 2-3 bilar, var och en med egen grind. Storleken varierar från 11-22 m2/plats och hyran varierar från 540 till 670 kr/mån beroende på storlek. Kösystem tillämpas.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Dutta Livs
80 m
Coop Nära
360 m
Köpcentrum & Gallerior
InfraCity AB
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Folkparken
440 m
Fantasia Föräldrakooperativ
760 m
Grundskolor
Björkvallaskolan
320 m
Hasselskolan
340 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
140 m
Energy Maintenance Sweden AB
160 m
Banker
Swedbank
40 m
Nordea Bank AB
60 m
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
3,7 km
Svartinge Golf AB
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Väsby Skola Idrottshall
430 m
Eklunds Bowling
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
1 km
Vattenhuset AB
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte