Vintervägen 10

Bilder

  • Såld!
  • Trevlig tomt med växter och bär
  • Entré med uteplats
  • Vintervägen 10
  • Ljust kök
  • Kök mot vardagsrummet

Vintervägen 10 , Bollstanäs , UPPLANDS VÄSBY

Här finns en underbar trea i två plan med radhuskänsla på mycket smart fördelade 67 kvm i populära Grimstaby i Bollstanäs. Bostaden är genomgående väl underhållen och renoverad under de senaste åren. Två uteplatser varav en stor terrass på baksidan och en mysig uteplats framför köket. Lummig och barnvänlig innergård. Mycket nära till busshållplats och skolor.

67 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 283 kr inkl. kallvatten och kabel-tv, värme tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
29
Byggår:
1976-77
Driftskostnad:
1 183 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Väl underhållen och mycket bra planerad trerummare (f d 2 r ok) i två plan. Entréplanet har oljad ekparkett och nya innerdörrar. Nyinstallerad jordfelsbrytare i elcentralen.

ENTRÉPLAN

HALL
Hallen går i vitt/grått med snyggt klinkergolv i mörkt grått och golvvärme vid entrén. Två garderober och förvaringsutrymme under den vitmålade trappan. Infälld belysning i taket. Ytterdörren med har fönster för extra ljusinsläpp.

KÖK
In till höger från hallen ligger köket med sin matplats framför fönstret mot uteplatsen vid entrén och innergården. Köket är renoverat under 2014 och har vit inredning från IKEA. Vitmålad vägg och smakfullt kakel ovan arbetsbänkarna och på kortväggen mot vardagsrummet som går i en ljust grön nyans. Det är gott om förvaringsplats i köket bakom skåpen som går upp mot taket och smarta draglådor. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade bakom vita dörrar. Skafferiskåp. Den breda gasspisen med ugn lockar till matlagning!

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har utgång till kök, hall och uteplatsen och har en snygg träplankvägg längs den ena sidan. Vitmålad vägg mot andra sidan och uteplatsen. Här finns plats för både soffgrupp och bokhyllor.

TERRASS
Härlig trädäckad uteplats under tak med infravärmare. Här finns plats att njuta tillsammans vid måltider och umgänge eller att bara ta det lugnt en solig dag. Den inramade uteplatsen har ett staket ner mot tomten. På den grönskande tomten finns växter och bärbuskar. På uteplatsen finns och uteförrådet.

Framsidans uteplats som vetter mot lekplatsen har stenplattor och staket, här växer klätterväxter och murgröna som ramar in.

WC
Praktisk WC i hallen som renoverats för 6-7 år sedan. Klinkergolv i grått och vitt kakel. Infälld belysning i taket. Ny WC stol och handfat. Här finns lägenhetens värmepanna och VVB.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Det större sovrummet ha vita väggar och nytt golv. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob

SOVRUM 2
Vita väggar och nytt golv.

BADRUM
Mycket fräscht och påkostat badrum med fina materialval som blivit renoverat under 2013-2014. Klinkergolv i brun/beige nyans och helklaklat i vitt. Duschutrymme med betongglasvägg och dörr. På golvet i duschen smårutigt klinkergolv. Handfat med kommod med stenskiva. WC och förvaringsskåp, handukstork. En praktisk arbetsbänk löper längs väggen under vädringsfönstret. Nyinstallerad tvättmaskin.

HALL
Utanför badrummet och sovrummen finns den lilla hallen. Parkettgolv och trevlig och ljus plankvägg i vitt. Ytan kan användas om t ex en arbetshörna eller läshörna.

ÖVRIGT / BRF

Föreningen består av sammanlagt 10 gårdar i olika utformning med radhus i ett eller två plan. Totalt i hela området har föreningen 247 lägenheter, varav 216 är bostadsrätter, 29 hyresrätter och 2 gästlägenheter. Därtill har föreningen 14 hyreslokaler.

Föreningen är ansluten till Comhem kabelnät. Föreningen står för kostnaden av basutbudet. Varje lägenhetsinnehavare kan teckna ett internetavtal med Comhem.

Det finns 304 parkeringsplatser varav 215 vanliga p-platser, 30 med Föreningen har 47 carportar längs med Breddenvägen, 12 garage placerade vid Grimsta/Slånbärsvägen, 27 P-platser med elstolpe längst ner vid Vintervägen och 3 stycken som är placerade vid Sommarvägen. Utöver detta finns det även 215 vanliga p-platser placerade längs med Nordanvägen, Grimsta/Slånbärsvägen och Sommarvägen.
Till garage/carport och P-platser med elstolpe är det för närvarande kö.

Bostadsrättsförsäkring: BRF Grimstaby har tecknat en tilläggsförsäkring för bostadsrätt med försäkringsbolaget Trygg-Hansa som gäller alla boende i föreningen. Denna tilläggsförsäkring innebär att du som boende inte behöver teckna detta tillägg i din hemförsäkring, utan enbart ditt lösöre. Vid behov av denna försäkring skall du uppge försäkringsnummer 25-1212519, självrisken är det enda som du själv måste stå fö

Besök gärna föreningens egen hemsida för mer information, den innehåller mycket nyttig information:

http://www.grimstaby.se/

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 283 kr inkl. kallvatten och kabel-tv, värme tillkommer

Driftskostnad

14 201 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 368 kr
Försäkring: 3 833 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för uppvärmning och hushålls-el tillkommer. Kostnad för hemförsäkring kan variera stort mellan bolagen. Kontrollera detta för egen del. Brf har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för lägenheterna.

Andel i föreningen

0,3528%

Andel av årsavgiften

0,39%

Tillträde

Mars/april 2018

Byggnad

Byggnadstyp

Br-radhus

Byggnadsår

1976-77

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 december 2010
Energiprestanda: 214 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Grimstaby

Om föreningen

Föreningen som bildades 2008 består av sammanlagt 10 gårdar i olika utformning med radhus i ett eller två plan. Det finns 247 lägenheter, varav 216 är bostadsrätter, 29 hyresrätter och 2 gästlägenheter. Det finns även 14 hyreslokaler. Fastigheterna är byggda 1976-77.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande prisbasbelopp (1.100 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift på 1 % av gällande prisbasbelopp (440 kr)

I månadsavgiften ingår kabel-tv (basutbudet) samt kallvatten. Uppvärmning samt hushållsel tillkommer.

Parkeringsmöjligheter med separat kö:
P-plats = 300 kr/månad
P-plats med elstolpe = 450 kr/månad
Carport = 600 kr/månad
Garage = 800 kr/månad

Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via Comhem.

På varje gård finns en tvättstuga samt en gårdslokal. Gårdarna är små och mysiga, fria från störande biltrafik och rymmer i de flesta fall mindre lekplatser. Inom området finns det även stora fina grönytor samt större lekparker.

Planerade åtgärder i föreningen: Renovering av fönster, utbyte av dålig panel inför ommålning av fasaderna, badrumsrenovering (obs, kostnadstillägg för val för utöver standardutförande)

Gå gärna in på föreningens hemsida www.grimstaby.se för vidare information.

Populärt och mycket barnvänligt område med radhuskänsla och härliga grönområden. Inom området finns både daghem och skola. Promenadavstånd till sjön Norrviken samt InfraCity. Bussanslutning till Centrum och pendeltågstation.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

251

Antal hyresrätter

25

Antal lokaler i föreningen

14

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Comhem kabelnät. Föreningen står för kostnaden av basutbudet. Varje lägenhetsinnehavare kan teckna ett internetavtal med Comhem.

Parkering

Det finns 304 parkeringsplatser varav 215 vanliga p-platser, 30 med Föreningen har 47 carportar längs med Breddenvägen, 12 garage placerade vid Grimsta/Slånbärsvägen, 27 P-platser med elstolpe längst ner vid Vintervägen och 3 stycken som är placerade vid Sommarvägen. Utöver detta finns det även 215 vanliga p-platser placerade längs med Nordanvägen, Grimsta/Slånbärsvägen och Sommarvägen.

Till garage/carport och P-platser med elstolpe är det för närvarande kö.

Renoveringar

Under 2017 ska staketen i området ses över och renovering av stuprör och hängrännor.

Ekonomi

År 2016 höjdes avgiften med 3 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Kontaktperson

Said Kanni, Ordförande

E-post

said@grimstaby.se

Övrigt

BRF Grimstaby finns i ett lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, bad och natur. Infra City ligger nära till hands med bland annat dagligvaror, gym samt olika restauranger. Hit är det bra kommunikationer, och flera busslinjer passerar igenom området. Till Stockholm city är det bara 2,2 mil och till Arlanda 1,9 mil, vilket gör ditt boende nära till city men ändå ostört.

Om området

Bollstanäs

Flera förskolor finns i Bollstanäs. Bullerbyn i Grimsta By. Förskolan Bollen vid Lövmovägen. År F-5 finns vid Bredden skola samt Bollstanäs skola. Åk 6-9 finns vid Grimsta skola. För information om skolor och barnomsorg, kontakta kommunen på tel: 08-590 970 00. Kommunens hemsida: http://www.upplandsvasby.se

Sommartid kan man njuta av bad vid Norrvikens vattnen. Under vintertid kan en bana plogas för skridskoåkning. I Grimsta By finns en mindre närbutik och pizzeria.

Kommunikation

SL busslinje 533, 534, 536 mot Upplands Väsby station och Rotebro station

Pendeltåget trafikerar Stockholm Central, Södertälje och Märsta. Pendeltågslinje direkt till Stockholm Arlanda stannar i Upplands Väsby och tar dig till Arlanda på 10 minuter. Till Stockholm Central tar det ca 25 minuter. Till Uppsala ca 30 minuter.

Närservice

InfraCity är en av norra Stockholms största handelsplatser och ligger mellan Stockholm och Arlanda. Utbudet av butiker, service, restauranger och parkeringsplatser är mycket stort. Några exempel, Mio, Rusta, Elon, Flugger färg, ICA, SATS, SIBA och Apoteket. I intilliggande byggnad som kallas för "Hälsa, Kropp och Själ" hittar du bl a Väsby Läkargrupp, Fotvård, Aktiv Rehab, Väsby Naprapat och Sportklinik, Aqua Day Spa, företagshälsovård och tandläkare.

Från InfraCity har man motorvägspåfart direkt på E4 mot Stockholm och Arlanda, Uppsala.

Karta

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte