Holmvägen 3, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Holmvägen 3, 5 tr , Centralt , UPPLANDS VÄSBY

Högst upp i huset ligger denna ombyggda välplanerade trean! Totalrenoverad från golv till tak, bytt stammar till huvudstammen samt all el.
Ska du bli den första att flytta in i denna fina lägenhet efter renoveringen.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 203 kr inkl värme, VA, kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1968

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

När du kliver in dras blicken direkt in mot lägenhetens stora fönsterpartier i vardagsrummet. Det är en väl tilltagen entréhall med vitmålade väggar och nytt parkettgolv. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i en dubbelgarderob med snygga vita dragdörrar. Önskar du mer förvaring kan du enkelt utöka med fler garderober. .

BADRUM

Ett mycket smakfullt renoverat och inrett badrum. Ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme och stora vita kakelplattor på väggarna. Duschhörna med glasade vikväggar, wc, handdukstork, handfat med vitt kommod och ett vitt matchande överskåp med spegeldörrar. Här finns även ett fönster, perfekt både för vädring och som en extra källa till dagsljus. Här finns även förberett för att sätta in tvättmaskin. Annars kan du enkelt ta hissen ner till källarplan där det finns en stor fin tvättstuga.

KÖK

Här har man låtit bygga ett mycket snyggt men även praktiskt kök med trevlig köksö med extra förvaring. Här har man gjort ett överhäng på bänkskivan som ger utrymme att ha några stolar - perfekt som frukosthörna! Luckorna är vita med handtag i rostfritt och vitt kakel ovanför de mörka arbetsbänkarna. I köket finns spishäll, fläkt (kolfilter), integrerad kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Alla vitvaror är från 2017 (Ikea).

VARDAGSRUM

I direkt anslutning till köksdelen ligger vardagsrummet. De vitmålade väggarna ramar in de stora fönsterpartierna med en härlig fri utsikt. Fint parkettgolv som löper ända från hallen. Utgång till balkongen i soligt västerläge.

BALKONG

Balkongen har en vidsträckt utsikt. Här finns plats för bord och stolar där du kan sitta och njuta ända fram till solnedgången..

SOVRUM 1

Från vardagsrummet går du in till detta sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinlsäpp i rummet. Här finns en inredd garderobslänga med vita blanka dragdörrar.

SOVRUM 2

I anslutning till köket ligger det andra sovrummet med ett stort fönster. Vitmålade väggar och parkettgolv.

FÖRRÅD

Du tar hissen ner till källaren där du har ett stort förråd som tillhör lägenheten (8-10 kvm). I samma våningsplan som lägenheten finns även ett mindre förråd vid sidan av dörren.

TVÄTTSTUGAN

I källarplan finns en stor tvättstuga med flera tvättmaskiner, mattmaskin, torkskåp och även en mangel för dig som älskar krypa ner mellan nymanglade lakan.

INNEGÅRD

Mellan hus nr 3 och 5 ligger en lekplats och anlagda sittmöbler - perfekt för samvaro med både släkt och vänner.

ÖVRIGT

Radonmätning utförd 2008-05-28 uppvisande endast 30 bq/m3.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5, hiss finns

Avgift

3 203 kr inkl värme, VA, kabel-tv

Tillträde

Snarast

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2012
Energiprestanda: 209 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Tvättstuga i källarplan där även garaget ligger.

Förening

Namn

Väsby Backe

Om föreningen

Brf Väsby Backe bildades och registrerades 2015. Föreningen har adress vid Holmvägen 3, 5, 7 och 9 Upplands Väsby. Fastigheten är byggda år 1968 och varje hus har 6 våningar. Totalt finns det 91 st lägenheter, 2 st lokaler varav 10 är hyresrätter.

Det finns källarförråd samt trapphusförråd till samtliga lägenheter. I föreningen finns även 2 tvättstugor, en på Holmv 3 och den andra på Holmv 7. Från fastigheten till Väsby Centrum tar det ungefär 7 min gångavstånd och där du hittar all tänkbar service så som butiker och restauranger. Till pendeltågsstationen tar du dig med buss alternativt 10-15 min promenad. Med tåg når du både Märsta, Arlanda, Uppsala och Stockholm C med täta avgångar.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

81

Antal hyresrätter

10

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Ansluten till kabelnät. Grundutbud ingår i avgiften. Leverantör: Com Hem. Fiber. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget. Dessa beställs separat.

Parkering

I föreningen finns 99 st platser i garage. 230 kr/månad utan grind och gallergrind 310 kr/månad. Ett under Holmvägen 3-5 och ett under Holmvägen 7-9. I garaget under Holmvägen 3-5 finns det främst p – platser utan grindar och i garaget under Holmvägen 7-9 finns garageburar med grind. Till alla platser tillämpas separat kösystem. Finns lediga platser för närvarande (28/2-17).

Renoveringar

Fasader och balkonger, yttertak, fjärrvärmeinstallation utbytt, entré och fönstrens ytterbågar har bytts ut, reparation av betongdelar i garagen, maskinpark i tvättstuga utbytt.

Kommande renoveringar: Stambyte (planeras ca 2023-2025), tak, takavvattning

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god. Idag finns inga planerade avgiftsförändringar

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen har SBC som ekonomisk- respektive Driftia som fastighetsförvaltare.

Om området

Karta

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad