Gräshoppevägen 1

Bilder

  • Gräshoppevägen 1
  • Entréhall
  • Vardagsrum

Som Utgångsbud

4 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Gräshoppevägen 1 , Åhus - Täppet , Kristianstad

Nybyggd familjevilla på trevlig hörntomt på Täppet i Åhus. Det moderna och stilrena huset är helt färdigt för inflytt och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Fyra sovrum, två fullutrustade badrum, vardagsrum och kök i stor, härlig öppen planlösning, TV-rum/allrum, separat tvättstuga och groventré. På tomten finns också ett isolerat förråd, en carport och ett stort trädäck i rätt väderstreck.

Huset är byggt med alla tänkbara moderna lösningar inkl. badrum med kakel och klinker, vattenburen golvvärme, genomgående parkettgolv, frånluftsvärmepump med återvinning och treglasfönster.

Huset är förbesiktigat av Anticimex. Välkommen på en personlig visning.

152 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
152 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
798 kvm
Byggår:
2018
Driftskostnad:
2 096 kr/månad
Som Utgångsbud:
4 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

152 kvm

Rumsbeskrivning

Nybyggd familjevilla på trevlig hörntomt på Täppet i Åhus. Det moderna och stilrena huset är helt färdigt för inflytt och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Fyra sovrum, två fullutrustade badrum, vardagsrum och kök i stor, härlig öppen planlösning, TV-rum/allrum, separat tvättstuga och groventré. På tomten finns också ett isolerat förråd, en carport och ett stort trädäck i rätt väderstreck. Tomten är den sista på gatan som det byggs på.

Huset är ritat och anpassat för tomten och byggt med alla tänkbara moderna lösningar inkl. badrum med kakel och klinker, vattenburen golvvärme, genomgående parkettgolv, frånluftsvärmepump med återvinning och treglasfönster.

Villan är nybyggd 2018. Slutbesked inkl. OVK, GVK, elsäkerhetsintyg, säkert vatten, energideklaration osv. finns.

Interiör

Innanför ytterdörren finns en välkomnande entréhall med gott om plats för ytterkläder och skor. Hallen är delvis i öppen planlösning med det stora vardagsrummet och redan i hallen märker man av husets fina rymd.

Det stora vardagsrummet har öppen planlösning tillsammans med köket. I det rymliga vardagsrummet finns mycket yta och möbleringsmöjligheterna är många. Här finns plats för både stort matsalsbord och en stor soffgrupp men också för ett mindre köksbord eller för en köksö. Från vardagsrummet tar man sig via ett stort öppningsbart glasparti ut på det stora trädäcket utanför. Vardagsrummet är förberett med i plattan ingjutet spirorör för den som vill sätta in en eldstad.

Det fina köket går i vitt och har både gott om bänkyta och förvaringsmöjligheter. Köket har induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, och fullhöjds kyl och frys. Köket är från Ikea med 5 års garanti och har en snygg bänkskiva i trä.

Från vardagsrummet nås två av husets fyra sovrum, ett större och ett mindre. Det större sovrummet har egen stor klädkammare och eget badrum. Detta sovrum har även en utgång via en glasdörr till trädäcket utanför. Badrummet som tillhör detta sovrum har badkar, dusch med glasdörrar, WC och tvättställ. Badrummet har ljus kakel och klinker. Bakom badkaret finns elanslutning förberett för den som vill installera ett bubbelbad.

Från entréhallen nås husets andra boendedel. Här finns ett TV-rum/allrum som också kan möbleras som t.ex. kontor. TV-rummet leder vidare till två sovrum, groventré och tvättstuga. Det två sovrummen är lika stora

Groventrén nås från TV-rummet och här finns också husets tvättstuga. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare och bänk med rostfri vask. I tvättstugan finns också värmepumpen. Tvättstugan och groventrén har praktisk klinker på golvet.

Förråd/Carport

Huset har uppfart med singel mot Gräshoppevägen. Här finns plats för flera bilar dels i carport och dels på uppfarten. Carporten är sammanbyggt med ett förråd. Förrådet är ca. 10 m² och isolerat.

Besiktning

Huset är förbesiktigat av Anticimex.

Välkommen på en personlig visning.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Mekanisk frånluftsvärmepump med återvinning, IVT, vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 42 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glasfönster, isolér, komposit
Tak: Papp, Isola Isoteek SB5500
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Åhus 14:165

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 159 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 739 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 420 kr
Försäkring: 3 500 kr

Kommentar

Elkostnaden är beräknad utifrån en tänkt elförbrukning av 11 000 kWh och att den fasta kostnaden är 4288 kronor, skatten är 3641 kronor och att 1 kWh kostar 71 öre. Driftskostnaderna är delvis schablonberäknade.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

457 000 kr

Summa pantbrev

3 300 000 kr

Tomt

Areal: 798 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt/naturtomt/skog

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Åhus - Täppet

Det är lätt att trivas i Åhus! Hela byn andas hav och strand och den mysiga bykärnan har en anrik historia. Åhus är en tätort i Kristianstads kommun och tätorten har drygt 9 000 åretruntboende och en betydande sommarpopulation. Ortens viktigaste industri är franskägda Vin & Sprit som tillverkar Absolut Vodka. Även Åhus Beachhandboll Festival hjälper till att sätta Åhus på kartan.
I Åhus finns förskolor, fritidshem samt grundskola årskurs 0-9. Var man än bor i Åhus är det inte långt till vare sig förskola eller skola.
I byn, på Köpmannagatan, finns fler affärer och restauranger samt mataffär, systembolag och apotek. Den mesta service man kan tänkas behöva, som vårdcentral, folktandvård, poliskontor, bank och mataffärer finns i Åhus. På orten finns tre kommunala äldreboende.
Det finns också bibliotek samt fritidsgård och idrottsanläggningar. I Åhus finns fotbolls-, handbolls-, rid-, rodd-, innebandyklubb, sim- och ett segelsällskap samt en fin golfbana med 36 hål.
Åhus är sedan länge känd som badort. Stränderna är långa och sanden vit. Åhus har en egen turistbyrå och en camping. I småbåtshamnen finns hamnplatser till uthyrning.

Kommunikation

551 är numret på bussen som tar dig in till Kristianstads centrum med täta förbindelser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jontes Kött & Chark AB
1,7 km
ICA Kvantum
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kryddgårdens Idrottsförskola
680 m
Ekelund Frida
1,2 km
Grundskolor
Villaskolan
1,2 km
Åhus Resursskola
1,4 km
Banker
Sparbanken Skåne AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Åhus Bowling AB
1,6 km
Ripabanan
4,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Daniel Samuelsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte