Kungsliljevägen 53D

Bilder

  • Såld!
  • Kungsliljevägen 53D
  • Ljus och öppen planlösning
  • Bra arbetsytor
  • Vardagsrum
  • Badrum/Tvättrum

Kungsliljevägen 53D , Hammar , Kristianstad

Inflyttningsklar bostadsrätt med egen, insynsskyddad täppa. Två sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planslösning samt ett rymligt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Nybyggt, inglasat uterum med utgång till den egna trädgården med fruktträd och isolerat förråd. Två stensatta uteplatser och egen uppfart. Här bor man i ett villakvarter med närhet till gröna ängar, skola och dagis. Varmt välkommen på en personlig visning!

97,8 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 650 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97,8 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
2011
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

97,8 kvm

Rumsbeskrivning

Inbäddat bland villorna i Hammar ligger detta inflyttningsklara radhus. Modernt boende med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den egna täppan med inglasat uterum, stensatt uteplats och äppelträd. Varmt välkommen på visning!

På framsidan av huset finns bekvämt en egen parkeringsplats och en stensatt uteplats där morgonsolen kan avnjutas. Innanför entrédörren möts du av en ljus hall med lättskött klinker på golvet och plats för avhängning samt en rymlig garderob. I hallen finner man även en stor klädkammare med garderober och värmeväxlaren.

Från hallen nås två sovrum. Det första sovrummet är beläget på vänster sida och har tre inbyggda garderober och bra plats för en dubbelsäng. På en vägg sitter en fondtapet i behagliga ljusa toner. På golvet löper parkett med golvvärme som är genomgående i hela lägenheten.

På höger sida om hallen finns bostadens andra sovrum. Detta är något mindre och har plats för exempelvis en säng och ett skrivbord.

Vidare finns stort, helkaklat badrum med dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt en bänkskiva som ger bra arbetsyta eller för användning som exempelvis skötbord. Badrummet är helkaklat i neutrala färger och gå golvet finns behaglig golvvärme.

Intill det rymliga badrummet finns en helkaklad gästtoalett i enhetligt samma toner på kakel och klinker som i badrummet.

I hjärtat av boendet är kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är ett vitt och tidlöst Ballingslövskök med rostfria vitvaror. Här har man gott om plats för både umgänge, matlagning och förvaring.

Från vardagsrummet når man utgången till det ljusa uterummet som byggdes 2016. I uterummet finns öppningsbara glaspartier som leder till den underbara baksidan med stensatt uteplats och täppa på totalt ca 95m². Här kan man sitta i lugn och ro då det finns både plank och häck som skapar insynsskydd. På baksidan hittar man även bostadens isolerade förråd.

Kök

Ballingslövskök med induktionshäll, spisfläkt, kyl (-17), frys (-17) samt inbyggd ugn och mikrovågsugn.

Badrum/tvättrum

Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, toalett, handfat, spotlights och inredning från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare.

Gästtoalett

Helkaklad gästtoalett med toalett, handfat och spotlights.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

5 650 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,1%

Andel av årsavgiften

10%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme med FTX återvinning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 december 2012
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Klimatsmarta lågenergihus, naturliga material och bra inomhus luft.

Fastighetsbeteckning

Hammar 138:30

Övriga byggnader

Tomt på ca 253 m². Fördelat på ca 60m² framsida och ca 95m² baksida trädgård. Inglasat uterum på ca 16m².

Övrigt

På baksidan finns ett isolerat förråd.

Trädgården ligger i soligt söderläge med inglasat uterum och stensatt uteplats. Trädgården är insynsskyddad och omges av vackra avenbokhäckar.

Egen uppfart med plats för bil på framsidan ut mot gatan.

Gästparkering tillhandahålls på området.
Sopsortering finns på området.

Om området

Hammar

Hammar är ett mysigt villaområde i Kristianstads kommun, strax öster om tätorten Kristianstad. Hammar ligger naturskönt omringat av åkrar.
I Hammar är det enkelt att ha familj. Bra cykelvägar överallt gör det säkert för barnen att själva ta sig runt i området. Hammar har flera förskolor att välja mellan samt grundskola på Hammar skola. Vidare utbildning finns inne i Kristianstad.
Ett flertal busslinjer trafikerar sträckan mellan Hammar och Kristianstad. Det tar cirka fem minuter att köra in till city med bil och för den som vill ha friskluft tar det cirka en kvart att cykla. Det finns fina cykel- och promenadvägar in till city.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss. Nära till tågstation i centrum.

Karta

Hör av dig till Anette Årcén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte