Succé endast 5 hus av 20 kvar! Nyproduktion Haninge

Succé endast 5 hus av 20 kvar! Nyproduktion Haninge

Vega är en helt ny stadsdel i Haninge, med närhet till allt. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården - och den lugna naturen ligger precis runt husknuten - En plats där du känner dig hemma.

Brf Sommartriangeln består av 20 st genomtänkta radhus. 19 av dem är om 4 rum och kök på 100 kvm och det 20:e radhuset är 3 rum och kök på 68 kvm. Här får ni ett modernt boende där ni känner er hemma. Där vardagspusslet är enkelt att lägga. Baksidans uteplats inbjuder till skönt umgänge och på den gemensamma gården finns det förutom parkeringsplatserna även utrymmen för lek och aktiviteter. Husen genomsyras av kvalitet, hållbarhet och är genomtänkta för att kunna skapa ett unikt hem med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här bygger vi för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Alltid i harmoni med miljön men aldrig på bekostnad av den.

Radhusen blir preliminärt inflyttningsklara under kvartal 2 av år 2021.

För visningstider, mer information samt för att lämna intresseanmälan kontakta Mats Lundberg, Ansvarig mäklare, 0708-777 452 mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg