Hur framgångsrik vågar du bli?

Vi söker dig som studerar till mäklare och vågar gå mot strömmen, tänka nytt och bli riktigt framgångsrik. HusmanHagberg växer och gör all-time-high, vi behöver bli fler. Därför söker vi dig med driv att ta sig vidare i yrkeslivet. Vi erbjuder högt i tak, mentorskap, karriärvägar, Talent Academy och mycket mer.

För dig som vågar och verkligen vill - hör av dig till vår HR och rekryteringschef Christian Hjort christian.hjort@husmanhagberg.se 070-536 02 88 eller Talent Manager Filip Ingelsson filip.ingelsson@husmanhagberg.se 0736-55 48 29

Välkommen!

Daniela Börjesson Student Högskolan Väst

Daniela, du har drygt ett halvår kvar av dina studier till att bli registrerad fastighetsmäklare. Vad ser du fram emot mest inför din kommande mäklarkarriär?

Det jag ser fram emot mest är utmaningen att få nöjda köpare och säljare. För att jag ska bli framgångsrik så måste jag därmed skräddarsy varje affär utifrån kundens behov och önskemål. På HusmanHagberg Torslanda utbildar vi oss ständigt i hur olika personlighetstyper är och fungerar och vad som krävs för att göra våra kunder nöjda. Praktiken har bidragit till mycket kunskap kring detta ämne och det har jag min chef, Christine Löfgren, att tacka mycket för.

Varför valde du att studera till fastighetsmäklare?

Jag har alltid vetat att jag kommer jobba med sälj men varit osäker på vilken bransch. Som en blixt från klar himmel slog det mig att det är fastigheter jag vill jobba med. Jag brinner för mötet med människor och som mäklare får jag verkligen det bästa av alla delar. Ingen dag är den andra lik. Jag är extremt rastlös och tror att den dagliga utmaningen inom yrket kommer leda till att jag aldrig tröttnar.

Sedan ett par år tillbaka går du HusmanHagbergs ambassadörsprogram på Högskolan Väst. Kan du beskriva hur du har utvecklats som person genom nämnda program?

Ambassadörer handplockas efter noggrann rekrytering, vilket innebär att det inte är vem som helst som får gå ambassadörsprogrammet. Det är en ära och fantastiskt roligt att få vara en del av gänget. Jag har bland annat lärt mig hur jag ska representera företaget och hur jag ska tänka kring rekrytering, något som jag kommer ta med mig framöver då även jag vill ta klivet och bli franchisetagare

Du är en som lever efter HusmanHagbergs värdegrund. Kan du ge ett konkret exempel på när du själv kände att du agerade som en äkta passionerad vinnare?

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och förlora är inget alternativ. Vilket kan ifrågasätta min ödmjukhet. På HusmanHagbergs årliga ambassadörsdag har jag tillsammans med mina grymma lagmedlemmar Christian och Rebecka vunnit femkampen två år i rad.

Vem är din största förebild? Varför?

Jag inspireras av människor som startat från noll och byggt upp framgångsrika företag. De besitter egenskaper som jag beundrar såsom tålamod, driv och engagemang.

Vad är det bästa med HusmanHagberg?

Det bästa är helhetskonceptet. Redan från första dagen har jag känt mig som en i familjen, vilket är fantastiskt kul. HusmanHagberg har tydliga visioner som ger enorma möjligheter till utveckling och framgång. Här får jag på egen hand möjlighet att lägga ribban för mina högt uppsatta mål och därmed utvecklas i rätt riktning.

Kan du dela med dig av tre tips till andra som är tidigt in i sina mäklarstudier/drömmer om att studera till fastighetsmäklare?

- Tro på dig själv och ditt varumärke
- Välj din arbetsgivare, bli inte vald
- Våga chansa