Rekrytering av äkta, passionerade vinnare

Rekrytering av äkta, passionerade vinnare

Vi älskar framgång, brinner för fastighets-mäkleri och är ytterst medvetna om att framgången kommer via våra medarbetare. Därför välkomnar vi fler duktiga medarbetare till vår kedja.

Det går bra för oss! Vi växer i hela Sverige, dels genom nya kontor, men framför allt genom att vi har duktiga franchisetagare som ökar omsättningen på sina lokala marknader. Kontorens vinster har aldrig varit så stora som nu. Hemligheten bakom framgångarna är nog att vi hela tiden värnar om våra kontor, lyssnar till både franchisetagare och medarbetare och har korta beslutsvägar.

Våra ägare är inte bara VD och vVD och verksamma i den dagliga driften, utan är också själva fastighetsmäklare med många års erfarenhet av branschen.

Vill du också bli en del av vår framgång? Vi behöver fler duktiga franchisetagare och flera av våra 75 kontor runt om i landet söker nya mäklare. Vi söker alltid efter lösningar som passar våra franchisetagare – både nuvarande och blivande.

Om du är nyfiken på vår kedja eller har några frågor så är du hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss i ledningsgruppen för HusmanHagberg AB. Vi jobbar alltid för våra kontor.
Välkommen att höra av dig om du också vill bli en äkta passionerad vinnare!

Christian Hjort
HR och rekryteringschef, 070-536 02 88

Filip Ingelsson
Talent Manager, 0736-55 48 29

Lennart Hagberg
VD och ägare, 070-580 10 46

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg