Mäklare

Har du nått din fulla potential? Du är värd mer!

Har du nått din fulla potential? Du är värd mer!

På vilket trappsteg i yrkeslivet står du? Hur känns det? Skulle inte du göra så mycket mer? Jo, tänkte väl det. Vi sträcker ut en stadig hand till dig som vill ta nästa steg, oavsett var du befinner dig. Vi växer och behöver bli fler som vill mer.

Hör av dig till vår HR och rekryteringschef Christian Hjort christian.hjort@husmanhagberg.se 070-536 02 88 eller Talent Manager Filip Ingelsson filip.ingelsson@husmanhagberg.se 0736-55 48 29 så berättar de om High Five, Talent Academy, HusmanHagberg Sports & Culture och 91/9-lösningar för blivande franchisetagare.

Det är du värd!

Sofia Palmdahl Mäklare Kungsbacka

Min första kontakt med HusmanHagberg fick jag när jag blev ambassadör för kedjan under tiden jag studerade till mäklare i Trollhättan. Under studietiden gjorde jag praktik på HusmanHagbergs kontor i Kungsbacka. Redan under praktiktiden fick jag de rätta verktygen och stöttningen för att förbereda mig inför vad som krävs av mig som mäklare.

Mäklaryrket är en tuff bransch där jag värdesätter den gemenskap som finns på vårt kontor och i hela kedjan. Det är en härlig känsla att gå till jobbet varje dag. HusmanHagberg har ett klart och tydligt koncept som jag med stolthet kan representera.

Magnus Persson Mäklare Stockholm Södermalm

Jag började min karriär inom HusmanHagberg som ambassadör för kedjan under studietiden i Gävle, vilket gav mig möjligheten att tidigt komma in i företaget med stort hjärta och oerhört fokus på kunden.

För mig kunde inte valet kännas mer rätt och jag är stolt att representera HusmanHagbergs färger dag in och dag ut, med ett starkt och ärligt varumärke där kvalitét mot kund i varje enskilt moment genomstrålar både min och HusmanHagbergs filosofi.

Det är roligt att gå till jobbet där prestigelöst kamratskap tillsammans med den ständiga strävan efter att fortsätta utvecklas och så nya framgångar, gör att varje dag innebär spännande utmaningar med många leenden på läpparna!

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg