Om HusmanHagberg Järfälla

Vi vet att vår framgång byggs genom våra medarbetare och vi är så glada att många utav dem trivts i över 15 år hos oss. Det är de som står för de stora bragderna hela tiden, varje dag och vi är stolta över vårt team. Hos oss jobbar äkta, passionerade vinnare med målet att nå toppen. De tvivlar aldrig, de satsar när konkurrenter tvekar och de börjar där andra nöjer sig.

HusmanHagberg Järfälla har en historia som sträcker sig tillbaka till 1967 och är idag en utav de marknadsledande aktörerna i Järfälla. Vi har just nu två medarbetare som går på föräldraledighet och därmed två lediga platser till 2019 med möjlighet till god omsättning. Det är självklart inget vikariat utan vi behöver helt enkelt bli fler!

Vi säljer flest villor, vi är störst i Viksjö och vi är bästsäljande kontor 3 år i rad. Sällan finns en ledig plats hos oss, tills nu. Vår erfarenhet gör oss starka och vi finns med våra två kontor både i Jakobsberg och Viksjö. Välkommen till HusmanHagberg Järfälla. Fastighetsmäklaren med en passion för bostäder sedan 1967.

Kontakta Erika Aspenberg för mer information på erika.aspenberg@husmanhagberg.se eller på telefon 0739-40 18 42.