KarriärOm oss

Camilla Cederlund

Hemma överallt i Växjö

Din mäklare i Växjö

Kontakta mig

Camilla Cederlund

Omdömen från mina kunder

"Vi råkade ut för något väldigt speciellt, nämligen att mäklarfirman gick i konkurs mitt under försäljning. Det gjordes oss oroliga och vi hade en del kontakt med konkursförvaltaren och andra aktörer. Vi har full förståelse för att konkursen måste varit mycket jobbig för Camilla också. Därav fanns nog inte det där extra engagemanget och snabba responsen, som vi tror att Camilla annars besitter. Genom hela processen var dock Camilla alltid trevlig i sitt bemötande, tålmodig och vi är mycket glada att hon fick affären i hamn, speciellt under dessa extra ordinära omständigheter."
Tina H19 veckor
Verifierad kund
"Det här var en mäklare som man fick förtroende för på en gång, var kunnig och hjälpsam med alla frågor som man har. Kan varmt rekommendera Camilla som mäklare."
Jennie J21 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och tillmötesgående. Levde upp till våra förväntningar av att göra det bästa för affärens skull. Serviceinriktad!"
Lisa E27 veckor
Verifierad kund
"Camilla har på ett trevligt och professionellt sätt skött försäljningen av vår bostadsrätt. Hon har varit lättillgänglig vid frågor och funderingar. En lugn och trygg mäklare. Vi kan varmt rekommendera Camilla vid val av mäklare! "
Jonna T31 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, inga bekymmer och lättillgänglig. "
Anton A31 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemött, utmärk mäklare"
Hilkie R31 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande och genomgående professionell mäklare. "
Alexander W35 veckor
Verifierad kund
"Camilla har ett förtroendeingivande bemötande, hon har hållit vad hon lovat och hon är lätt att få kontakt med vid frågor och funderingar. Hon känns trygg och det känns som att hon vill göra det så bra så möjligt för både säljare och köpare. Jag är mycket nöjd med valet av mäklare. "
Anna L43 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig mäklare med ett härligt engagemang."
Elvis T44 veckor
Verifierad kund
"Förväntningarna har helt uppfyllts"
Glenn Roland A47 veckor
Verifierad kund
"Så lugn,trevlig o med tålamod att förklara allt.. Vi kunde inte få en bättre mäklare!! Tacksamma! Så himla smidigt löst! "
Camilla T48 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött med bra energi. Och förväntningar blev näst intill uppfyllda, gällande pris. Camilla en väldigt kompetent och lösnings-orienterade mäklare så rekommenderar henne starkt!"
Anton K52 veckor
Verifierad kund
"Alltid på ett glatt humör och svarar på frågor man har. Noga att gå igenom allt så säljaren och köparen känner sig trygga"
Niklas B53 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsigt hanterat från början till slut. Snabb kommunikation och proffsiga samarbetspartners som fotografer och stylist. Jag kan verkligen rekommendera Camilla!"
Nils Gunnar Sigvard H55 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsigt hanterat från början till slut, jag är mycket nöjd med hur allt hanterades!"
Nils Gunnar Sigvard H55 veckor
Verifierad kund
"Vi blev mycket varmt mottagna av mäklaren! Hon tog god tid på sig att förklara alla detaljer vid visningen. Snabb på att svara via sms och telefon! Kan varmt rekommendera Camilla till både köpare och säljare av villa/lägenhet!"
Ellen K56 veckor
Verifierad kund
"Supernöjd. Väldigt professionellt bemötande och hela processen var väldigt snabb och effektiv."
Mio Tore Kristoffer Geisler N59 veckor
Verifierad kund
"Perfekt på alla tänkbara parametrar."
Lars P63 veckor
Verifierad kund
"Toppenmäklare. Skötte hela processen med stor kunnighet och engagemang. Rekommenderas. "
David H67 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har varit super trevlig och hjälpsam "
Sebastian R67 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag tog min mäklarexamen 2003 och har sedan dess jobbat som fastighetsmäklare i de småländska skogarna med ett litet uppehåll då jag passade på att bli mamma till två fina pojkar. Här i Växjö har jag arbetat som fastighetsmäklare sedan 2014 Förutom att hjälper till vid försäljningen av er bostad så utför jag även bankvärderingar, skrivuppdrag och övriga värderingar som kan behövas vid t.ex. bodelning mm. Jag har god erfarenhet av försäljningar av både villor och bostadsrätter i Växjö innerstad men även gjort en hel del villa försäljningar i samhällena runt omkring Växjö som t.ex. Alvesta, Lammhult, Hovmantorp, Ingelstad, Rottne, Åby, Tävelsås m.fl. Jag har alltid jobbat utifrån att man aldrig är bättre än sin senaste affär och därför lägger jag ner min själ i att varje affär skall vara min bästa någonsin, jag är inte nöjd förrän kunden är nöjd. Jag är en driven och engagerande mäklare som inser att det kan finnas många olika anledningar till att man säljer sin bostad och då gäller det att vara lyhörd och verkligen leverera det som kunden förväntar sig och gärna lite till. Detta har mina kunder sagt om mig när man frågat dem: “Jag är mycket nöjd med Camilla. Personlig, trygg, trevlig och engagerad mäklare som skötte allt mycket bra!” Lisa säljare av bostadsrätt i Växjö “Camilla skötte försäljningen bra! Hon var på hugget och tog hänsyn till våra önskemål och synpunkter. Jag kan rekommendera andra att välja Camilla som mäklare. ” Louise säljare av bostadsrätt i Växjö “Fick ett sånt förtroende för Camilla och kände mig väldigt bekväm med henne. Hon var påläst och mycket trevlig, kan verkligen rekommendera henne.” Monika H. säljare av villa i Växjö Anledningen till att jag valde att börja jobba inom HusmanHagberg är den familjära känslan som genomsyrar allt de gör, det känns äkta och det är så jag vill att mina kunder skall känna när de anlitar mig som mäklare. Boka gärna in ett möte med mig så ska jag se till att göra er bostadsaffär till den bästa för just er.

Mina försäljningar

Camilla Cederlund

Reg. Fastighetsmäklare

0709-50 46 53

camilla.cederlund@husmanhagberg.se

Boka tid med Camilla direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg