Vasastan - Kvarter Oxford

  Vasastan - Kvarter Oxford

  Nu finns äntligen möjligheten att investera i dessa arkitektritade våningar med flexibelt ägande som bolag/privatperson med uthyrning! Investeringen erbjuder mycket god avkastning i dessa höghus inspirerade av Lake Shore Drive i Chicago. Läget blir det absolut bästa i Hagastaden, där den blivande parken öppnar upp sig och nya T-banan anläggs.

  Föreningen godkänner uthyrning för alla ägare men många planerar även att bo permanent eller köpa till familjen eller för anställda att nyttja. Ni köper antingen som juridisk person eller privatperson i denna äkta bostadsrättsförening med låga avgifter och hög bekvämlighet i form av planerad service som uthyrningshjälp, bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp.

  Efterfrågan är hög och projektet börjar bli slutsålt. De bostäder som f.n. finns tillgängliga är 2-3 rok från 47-66 kvm samt större penthouse. Samtliga bostäder har glasade fönster från golv till tak och franska balkonger, penthouse har balkonger. Kontakta mäklaren Tina Berlin direkt för mer information och reservation. Se lediga bostäder på kvartetten.se.

  Beräknad inflyttning är mars/april 2021.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg