Susanne Rylander Reg. Fastighetsmäklare

Jag är så glad över att ha valt rätt yrke. Efter 26 år av erfarenhet i bransch är varje affär fortfarande lika viktig som rolig. Jag älskar mitt jobb.

Jag bor i Gustavsbergs hamn sedan 10 år tillbaka, med sin underbara omgivning. Innan dess bodde jag i Ösby Grind med min man och vår två barn som nu är vuxna och står på egna ben. I Ösby Grind byggde vi vårt eget hus tillsammans med 92 andra familjer. Där bodde jag i 15 år.

På fritiden älskar jag att vara i naturen och gå långa promenader. Tränar gärna på mitt favoritgym, Body Joy. Där är det mycket yoga och styrketräning. Golf är ett mina stora intressen.

Under alla mina år som mäklare har jag jobbat på Värmdö. Värmdö är ett paradis på jorden, enligt mig. Jag har varit fastighetsmäklare i både uppgångar och nedgångar, så jag är van att hantera marknadens svängningar. Detta är också en spännande uppgift i mitt jobb. Det som är mest fantastiskt är alla dessa möten jag får med alla människor. Att få komma hem i någons hem är ynnest för mig. Det är lika viktigt att jag har nöjda kunder när det gäller både försäljningspris och engagemang. Jag ger mig inte förrän DU är nöjd.

De områden som jag arbetar mycket i är Gustavsberg, Ösby grind, Höjdhagen och Gustavsbergs hamn. Jag säljer både villor, parhus och bostadsrätter. Fritidshusförsäljningen är en härlig tid då den marknad startar i skärgården.

Testa mig gärna, jag lovar att du också blir nöjd!!

Kontakta Susanne

Susanne Rylander

Reg. Fastighetsmäklare
070-774 05 90

Se även:

Boka våra mäklare direkt på mäklarbokningen.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!