Robert Nathanson Reg. Fastighetsmäklare

Att få bo och arbeta på Värmdö/Ingarö är ett privilegium. Att ha denna vackra natur och skärgård inpå sig, så nära stan, men ändå i skärgården och på landet. Jag har varit fastighetsmäklare i 31 år. Jag kan mitt Värmdö/Ingarö och min specialitet är försäljning av villor och fritidshus. Jag bor idag med min familj på Ingarö. Mina intressen som jag brinner för är förutom min familj, vårt sommarställe längst ut i havsbandet, härliga skogspromenader med min fru och hund samt att ha några hemmaprojekt på gång. Ett skönt sätt att skingra sina tankar på sin ledighet som annars upptas av 6-dagars arbetsvecka.

Då jag praktiskt taget bott på Värmdö/Ingarö i hela mitt liv, känner jag till det mesta så som vägar och områden. Brygganläggningar, restauranger, skolor mm.

Det har varit och är roligt att se och följa hur Värmdö ändrats och utvecklats genom åren. Nya områden växer fram och även befolkningen har ändrats med den. Allmänservicen har ökat markant. Nu har vi det mesta här ute och behöver inte längre åka över bron för inhandla det man önskar. Detta är inte så konstigt när vi lever i en kommun med en av landets största inflyttningar.

Kontakta Robert

Robert Nathanson

Reg. Fastighetsmäklare
0736-912 001

Se även:

Boka våra mäklare direkt på mäklarbokningen.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!