KarriärOm oss

Madeleine Torevall

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Madeleine Torevall

Omdömen från mina kunder

"Hon gjorde ett bra jobb. Vi är nöjda med henne som mäklare."
Bertil Henning S3 veckor
Verifierad kund
"Toppen nöjd med allt! Skulle rekommendera henne vidare."
Hanna Å6 veckor
Verifierad kund
"Allt går jätte smidigt med Madeleine. Engagerad och hjälpsam. "
Andreas M7 veckor
Verifierad kund
"Madeleine är väldigt trevlig, inlyssnande och engagerad mäklare. Madeleine har god kännedom om området och hon var professionell i förmedlingen av vår bostad. "
Helena S7 veckor
Verifierad kund
"*enkelt och smidigt med snabb återkoppling "
Elise E7 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och ärlig i sina analyser. Hade önskat mer detaljerad information exempelvis vid kontaktskrivning och vad för information kring objektet vi behövde samla in"
Peter H7 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara gott att säga om Madeleine Torevall. Bra bemötande och uppföljning under hela processen av försäljningen."
Aila K8 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med hela köp-processen! Allting har gått smidigt 😊"
Martin B8 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare svarade snabbt på frågor vi hade extra, kom på efter och under.Fick bra tips angående badrummet, så nu har vi även fått gjort det nytt med microcement .VI är nöjda!"
Eva Susanne G8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig och personligt bemötande. Känner att hon vill det bästa för sina kunder. Skulle rekommendera henne vidare!"
Hanna Å9 veckor
Verifierad kund
"Positiv och engagerad. Mäklaren levde upp till mina förväntningar Jag har känt mig trygg i att försäljningen av min bostad utförts på ett bra sätt med mycket kunskap och erfarenhet"
Ingmari B16 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydlig på alla sätt och vis."
Jan G24 veckor
Verifierad kund
"Noggrann, engagerad och lyckades hitta den rätta köparen till vårt hus!"
Claudia L26 veckor
Verifierad kund
"Hon bemötte mig bra och svarade på viktiga frågor. Vi hade bra kontakt efteråt och jag fick tydlig guidening genom lägenhetsköpet. Jag är nöjd med Madeleine som mäklare. "
Sandra T26 veckor
Verifierad kund
" Madeleine är proffsig, snabb att svara och hjälpsam. "
Jenny Maria D26 veckor
Verifierad kund
"Madeleine har varit professionell och hon har hela tiden varit positiv och tillmötesgående. Hon har alltid funnits tillgänglig och svarat snabbt om jag har haft frågor. Madeleine har varit lätt att samarbeta med och rekommenderar henne varmt till dem som vill sälja eller köpa bostad. "
Malin M26 veckor
Verifierad kund
"everything was good, great job"
Nicolas H26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Gedigen kompetens, lyhördhet samt energi! Vi är så glada över att kunna presentera vår kollega Madeleine som en del av vårt gäng. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2006 och har både mäklat själv samt drivit fyra egna fastighetsmäklarkontor. Förutom fastighetsmäklare så är hon även utbildad ekonom vilket gör hennes kunskapsbank extra stor. Hon är född och uppvuxen i Dalarna men bor sedan flera år tillbaka på vackra Värmdö. ”Som liten tillbringade jag somrarna här på Värmdö tillsammans med min familj så när det blev dags för att köpa hus blev valet enkelt. Mäklaryrket är ett fantastiskt arbete då jag får hjälpa till att göra kanske den största affären som sker i livet för många. Jag brinner för att alla parter ska vara nöjda och anpassar mig till kunden så de upplever att de får den hjälp de önskar. Att ha energi, vara lyhörd, kunnig och trygg har hjälpt mig till att bli en framgångsrik mäklare.” Tveka inte att be Madeleine om referenser från tidigare försäljningar. Här kommer en tidigare kunds fina omdöme gällande Madeleine som mäklare och hennes tjänst. ”Jag blev fantastiskt bemött redan vid första kontakten och jag kände mig verkligen väl omhändertagen genom hela processen. Kommer att rekommendera Madeleine till mina grannar och vänner och ger henne högsta betyg.”

Mina försäljningar

Madeleine Torevall

Reg Fastighetsmäklare

073-366 00 43

madeleine.torevall@husmanhagberg.se

Boka tid med Madeleine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg