Pernilla Darin

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Pernilla Darin

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Pernilla har varit alltigenom superproffsig under vår säljprocess, smidig, effektiv, snabb med återkoppling och alltid med ett trevligt bemötande. Tydligt att hon är så kunnig och rutinerad! Vi har känt oss väldigt trygga hela vägen och kan bara varmt rekommendera! "
Malin Elisabet B7 veckor
Verifierad kund
"Hon har en mycket trevligt sätt att möta sina kunder, och överraskat oss med lyckade lösningar på problemen vi hade."
Toini B9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, effektiv. Hon tog hänsyn till alla "besvärligheter" under resans gång, och löste allt galant"
Toini B10 veckor
Verifierad kund
"Pernilla har agerat mycket sympatiskt och professionellt och lyckats driva en försäljning i en utmanande tid av inflation, räntehöjningar, krig, post pandemi, samt energikris. Jag är mycket imponerad av hennes kunskap och professionalism och ger mina allra bästa rekommendationer för den som skall köpa- eller sälja sin bostad. Stort TACK! "
Linda Marianne H11 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra! Pernilla är kunnig o trevlig."
Gunilla S11 veckor
Verifierad kund
"Pernilla är en varm och tillmötesgående mäklare med stor kompetens och erfarenhet. Hon fick oss som köpare av objektet att känna oss viktiga och faktum är att hon kändes lika mycket ”vår” mäklare som säljarnas. Det är en konst som bara en handfull mäklare besitter. Vi hade inga direkta förväntningar innan köpet men affären blev lyckad och Pernilla guidade oss genom hela processen. Hon besitter en mycket hög social kompetens och är ändå ”lagom mycket säljare” ;-)."
Linda Sofie H11 veckor
Verifierad kund
"Pernilla är toppen. Hon är lugn, lyhörd och pragmatisk. Precis en sån mäklare man vill ha både som säljare och köpare."
Johan T11 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, lyhörd och engagerad mäklare med stort kontaktnät och spekulant register. Kan varmt rekommendera Husman Hagberg och Pernilla Darin. Thomas"
Thomas L14 veckor
Verifierad kund
"Pernilla har varit ett stort stöd i hela processen genom att snabbt besvara våra mess o mail, löpande hålla oss informerade och tipsa oss om hjälp. Hon har varit aktiv och kreativ för att sälja lägenheten i en svår säljmarknad och under lågsäsong. Vi bor inte i Sthlm så hon har tillhandahållit nycklar till hantverkare o städpersonal samt varit med på bostadsrättsföreningens syn av lägenheten å våra vägnar mm. Erfaren, service-minded och positiv får hon högsta betyg!"
Annalena M14 veckor
Verifierad kund
"Jag var köpare till objektet Pernilla sålde och är mycket nöjd med henne. Professionell, ödmjuk och trevlig som mäklare. Tog hand om mig som köpare från start till mål, vilket gjorde att jag kände mig trygg köpprocessen. Jag rekommenderar varmt att du kontaktar Pernilla nästa gång du tänker sälja ditt objekt. "
Leo S18 veckor
Verifierad kund
"Pernilla gav ett gott intryck från början och vi valde hennes därför som vår mäklare. Alert och arbetsam. Jobbade på till tusen från morgon till kväll med vår försäljning! Vi hade bra kontakt under processen och fick löpande info och uppdatering om läget. Fick till stånd en bra affär trots tufft läge på marknaden vid vår försäljning. Skulle valt Pernilla igen! Rekommenderas starkt! "
Ingrid Susanne F19 veckor
Verifierad kund
"Bra överlag men hon berättade inte att hon skulle bort på semester flera veckor i princip direkt efter vi hade dragit igång säljprocessen vilket sänker betyget något."
Hans Urban F19 veckor
Verifierad kund
"Pernilla is very social, friendly, encouraging and helpful. I bought the house from her and sold it through her after few years. I am so much satisfy doing business with her. ***** 5 star 👏 David"
Dawit O20 veckor
Verifierad kund
"Pernilla är positiv och kunnig, full fart och stor erfarenhet."
Beatrice S22 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ärlig, lyhörd och kompetent!"
Thomas L33 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och bra bemötande. Vi är mycket nöjda!"
Philip O35 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevligt bemötande, lätt att prata med! Hon gick igenom avtalet noga och såg till att man förstod allt. Känns tryggt med Pernilla som mäklare, mitt första köp och jag är super nöjd!"
Ronya D35 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med all service och stöd i samband med försäljningen av min lägenhet. Kan varmt rekommendera Pernilla Darin "
Margareta K36 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft en mycket bra kontakt men i rådande tider har det varit svårt med försäljningen."
Anette P36 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och proffesionellt person! Ger bra råd, håller uppdaterad under hela processen."
Sofia Zoya W36 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Arbetar som reg fastighetsmäklare på HusmanHagbergs kontor i Vallentuna & Täby. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen sen 1999, började på HusmanHagberg 2007 och trivs mycket bra i denna familjära kedja. Tillsammans är vi ett vinnande team! Jag är född och uppvuxen i Täby och har ett stort kontaktnät både i Täby & Vallentuna. Mitt mål är att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig trygga rakt igenom hela sälj/köpprocessen och jag tvekar inte att hjälpa till med det lilla extra som krävs. Att på bästa sätt hjälpa människor i en av de största affärerna i livet, köpa villa, radhus eller bostadsrätt krävs en engagerad, äkta, passionerad, vinnare som ger trygghet till både köpare och säljare hela vägen. Vill ni ha hjälp att hitta Ert drömboende, köpa första bostaden, hjälp med bankkontakt för lånelöfte? Eller helt enkelt bara ha en mäklare som ger allt för att ni ska bli mer än nöjda genom att jobba med hela hjärtat i varje affär! Kontakta mig! Läs gärna vad mina kunder säger om mig på hittamäklare och reco där jag har flera fina utmärkelser som högst betyg, mest trovärdig, säljarfavorit mm.

Mina försäljningar

Pernilla Darin

Reg. Fastighetsmäklare

0733-30 90 62

pernilla.darin@husmanhagberg.se

Boka tid med Pernilla direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg