Patrik Borin

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Patrik Borin

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Lyhörd, kompetent, flexibel och lättillgänglig."
Jennie A19 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, personlig och social kameleont. Kanonmäklare enligt mig. "
Max E19 veckor
Verifierad kund
"En mycket duktig och professionell mäklare. Snabb i kommunikation och smidig genom hela processen. Kan varmt rekommendera Patrik. "
Synnöve M25 veckor
Verifierad kund
"Seriös. Tillgänglig. Kunnig. Bra kännedom om vår lokala villamarknad."
Magnus K31 veckor
Verifierad kund
"Patrik är en professionell, engagerad och hjälpsam mäklare. Han höll oss uppdaterade igenom hela processen och var alltid tillgänglig. "
Linda Malín E38 veckor
Verifierad kund
"Vi tog in offerter från flera mäklarfirmor och valde Patrik från HusmanHagberg beroende på hans ödmjukhet, lugn, seriositet och professionalism. Han har skött hela processen på ett mycket bra sätt och kan varmt rekommendera honom."
Stefan H42 veckor
Verifierad kund
"Snabb i kommunikationen och bra upplägg kring hela processen"
Christoffer S43 veckor
Verifierad kund
"Inlyssnande, tillgänglig och lägger ner sin själ i det han gör. 👍"
Helena Marija S43 veckor
Verifierad kund
"Han är vänlig och förstående. Mycket sympatisk. Kunnig. "
Ulla-Britta S46 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött och kunde under visningen få svar på frågor och funderingar samt diskutera bud. Motsvarade förväntningarna hur en bra mäklare ska vara. Personligt bemötande som var lättsamt utan att bli privat."
Christina S46 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, kompetent intryck. Bra återkopplingar och information. Bra nätverk med stylist och fotograf. Vi är mycket nöjda med Patrik Borin och rekommenderar honom varmt. "
Charlotte A50 veckor
Verifierad kund
"Lugn, samlad och extremt kompetent! "
Peter L57 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsig mäklare. Ärlig och rak genom processen. "
Helena E57 veckor
Verifierad kund
"Patrik var 110 % engagerad i vår bostadsförsäljning. Han var tydlig och kommunicerade med oss genom varje steg av försäljningen. Mycket trevlig och tillmötesgående, vi är mycket nöjda kunder! "
Matilda L76 veckor
Verifierad kund
"Han arbetar med en god professionellt sätt. Svarar på frågor med fakta, låter spekulanter att ha utrymmer att fatta eget beslut. Sedan när säljaren och köparens kontakt eller viljan kommer mer nära, kan han hjälpa till med ett snabb affär, det uppskattas av hans beslutsamhet!"
Linda Z77 veckor
Verifierad kund
"Ambitiös, tydlig och drivande. I den stressen som blir av att sälja så var Patrik ett otroligt lugn för oss som vi kunde lita oss mot. Han är otroligt professionell och skicklig! Vi är fantastiskt nöjda och rekommenderar stark att anlita Patrik!"
Mathias L77 veckor
Verifierad kund
"Personlig, professionell och inlyssnande. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Patrik. Vi samarbetade väl och nådde ett slutpris som vi var mer än nöjda med. "
Hanna Maria R84 veckor
Verifierad kund
"Drev projektet proffsig och korrektt och ställde upp utöver vad man förväntar sig av en mäklare."
Alan P89 veckor
Verifierad kund
"Patrik har på ett professionellt sätt förberett en marknadsföring av vår villa att passa in och fungera närhelst vi önskade. Härav följde en snabb och enkel försäljning till vår fulla belåtenhet. Patrik har under hela förberedelse- och försäljningsprocessen visat ett särskilt engagemang som gör att vi vill ge våra bästa rekommendationer. Håkan o Rose-Marie "
Håkan W90 veckor
Verifierad kund
"En trevlig, social men också driven mäklare som har varit effektiv och snabb. Jag är mycket nöjd."
Erik K95 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2009 och trivs oerhört bra med mitt yrkesval. Jag har jobbat med både uthyrning av bostäder, kommersiella fastigheter men främst som fastighetsmäklare för privatsidan med försäljning av villor och bostadsrätter. Jag startade på en mindre firma i stan där personlig service, engagemang, kontaktnät och målmedvetenhet var i topp för att skilja sig från mängden. HusmanHagberg för mig är en kedja med en stark familjärkänsla. Där äkta, passionerade och att vara en vinnare är våra ledord. Vilket var stora likheter fastighetsmäklarbyrån jag började på och som jag själv känner mig. Valet om att komma tillbaka hemkommunen på heltid var inte svårt när jag fick erbjudandet att vara med som delägare och driva vårt fantastiska Täby och Vallentuna kontor med mina duktiga kollegor. Eftersom jag är uppväxt i Ella Gård och bor nu i Skarpäng så är lokalkännedomen något som är naturligt att sälja in för våra köpare som många gånger inte vet så mycket om Norrorts två bästa kommuner. Det viktigaste för mig är att du som köpare, säljare eller spekulant alltid skall känna dig helt nöjd med mitt arbete som fastighetsmäklare. Oavsett vem du än är så vill jag ha ditt förtroende och att vi skall ha en långsiktig relation gällande din bostadskarriär. Jag är uppväxt och bor i Täby arbetat i med omnejd hela min karriär och har ett stort kontaktnät vilket kan gynna dig, avsett om du står på köparsidan eller säljarsidan. Jag är väldigt passionerad för mitt jobb och som människa är jag äkta och en riktig vinnare.

Mina försäljningar

Patrik Borin

Reg Fastighetsmäklare

0729-99 12 16

patrik.borin@husmanhagberg.se

Boka tid med Patrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg