KarriärOm oss

Emelie Ingvarsson

Hemma överallt i Uppsala

Din mäklare i Uppsala

Kontakta mig

Emelie Ingvarsson

Omdömen från mina kunder

"Jag är nöjd med bemötande, ibland talade vi förbi varann, men inga problem att rätta till. Jag är nöjd med försäljning i dessa tider"
Anne F4 veckor
Verifierad kund
"Emelie har bemött oss som intressent/köpare på ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Vi hade inga egentliga förväntningar mer än att mötet med mäklaren skulle vara informativt och ge svar på våra eventuella frågor, vilket uppfylldes. "
Kent R4 veckor
Verifierad kund
"Första kontakten var när Emelie ringde en dag, hon undrade om jag ville göra en kostnadsfri värdering av huset. Jag sa att jag eventuellt skulle kunna sälja villan. Så vi bestämmer en möte hemma hos mig, och sen gick det väldigt fort. Jag fick ett mycket bra förtroende för henne, jag trodde att det skulle vara svårt att få huset sålt.men hon var otroligt engagerad. Tack Emelie du var ett proffs!"
Hans-Olov J14 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Bra återkopplingar. Positiv. "
Jan Olof E16 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, klar, vänlig och hjälpsam"
Monika Aurora E16 veckor
Verifierad kund
"Det var en bra och tydlig process där Emelie hjälpe mig förstå hur allting kommer gå till. Emelie är tydlig och enkelt att få tag på vid funderingar. En toppenbra upplevelse med hela försäljningen!"
Camilla B20 veckor
Verifierad kund
"Emelie är trevlig och lugn. Hon är väldigt snabb på att svara och återkoppla på frågor. Det uppskattas! "
Dominika J22 veckor
Verifierad kund
"Emelie har varit fantastiskt trevlig, hjälpsam och tillgänglig under hela processen. Som förstagångsköpare uppskattade vi Emelies tydlighet och tålamod. Vi har fått bra råd och snabb återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Emelie som mäklare! "
Agnes L25 veckor
Verifierad kund
"Denna bostad var min första bostadsrätt så jag var lite extra nervös och osäker på hur hela processen fungerade. Emelie var väldigt tydligt och kunde svara på alla mina frågor - från visning tills efter att köpet hade gått igenom. Hon har haft ett trevligt bemötande från start och det har känts enkelt att ställa alla sorters frågor. "
Kajsa J26 veckor
Verifierad kund
"Jag har känt mig väl omhändertagen av Emelie under hela processen vid försäljning av min bostad. Emelie har visat lyhördhet och stort tålamod. Hennes engagemang och intresse har varit beundransvärt. Hon har varit väldigt tydlig i sin kommunikation och snabb på att återkoppla genom hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Emelie."
Maria Katarina L29 veckor
Verifierad kund
"Upplevde mäklaren Emelie Ingvarsson, var väldigt professionell, fick ett fint bemötande i visning av lägenheten. Hennes bemötande och förberedelser för fantastiska, man kände sig trygg med henne som mäklare. Emelie hade god kunskaper om lägenheten och var villig att erbjuda service om man hade ytterligare frågor om antigen lägenheten eller om banken. Vid frågor hon behövde kolla upp, var hon snabb att informera via sms samt att hon var flexibel i att ta emot samtal efter visst klockslag, som jag är mycket tacksam över. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med hela processen och kände mig trygg i Emelies händer, med tanke att detta var mitt första köp av lägenheten var upplevelsen god och fick den informationen jag behövde i köpandet av denna lägenhet. Emelie Ingvarsson har gjort ett fantastiskt jobb och skulle rekommendera henne som mäklare till framtida kunder!"
Julia I29 veckor
Verifierad kund
"Emelie var suverän i försäljningen av min lägenhet. Engagerad, klok och noggrann, hon har verkligen en känsla för detalj och människor."
Ulrika H32 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket imponerade över hur Emelie hanterat vår bostadsaffär. Hon har varit särdeles effektiv, trevlig och tydlig i all kommunikationen och gett snabb återkoppling genom hela försäljningsprocessen. Vi har hela tiden känt oss trygga med Emelis bedömningar och råd. Hon har skött affären strålande på en osäker marknad. "
Åsa M32 veckor
Verifierad kund
"Emelie var väldigt hjälpsam, trevlig och visade gott tålamod genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
Ludvig Carl Rorbert K36 veckor
Verifierad kund
"Emelie var trevlig, professionell, lätt att få tag i om man hade frågor och var kunnig. Hon höll mig uppdaterad löpande genom försäljningen så jag kände mig väldigt trygg."
Christopher C38 veckor
Verifierad kund
"Bra på att hålla mig som köpare uppdaterad under budgivningen. Tydlig vid avtalsskrivandet så man kände sig trygg."
Gustav H42 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, intresserad och lyhörd. Uppmärksam och tydlig i alla kontakter."
Maria Katarina L42 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och genomförde kontraktsskrivningen med stort tålamod till ganska sent på fredagskvällen. Det blev en rafflande budgivning på sluttampen, när vi trodde att köpet redan var i princip klart, så det var skönt att kunna avsluta med kontraktsskrivningen som planerat ändå innan helgen. Vi är väldigt glada att det var vi som till slut fick köpa huset i alla fall."
Malin H45 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig mäklare med mycket bra information om bostadsrätten "
Johan O48 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam och professionell hela tiden, fick alltid snabbt svar. Skulle rekommendera starkt! "
Lydia L52 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Vart du än befinner dig i bostadskarriären så finns jag här för dig. Jag är en mäklare som eftersträvar kundnöjdhet. Jag vill att du ska känna dig trygg, omhändertagen och nöjd genom hela processen. Jag lägger därav ner den tid som behövs för att skapa de bästa förutsättningarna för just dig och din unika bostadsaffär. Med min noggrannhet och analyserande förmåga ser jag till att vi tillsammans bildar en strategi för att bemöta marknaden på bästa sätt, utifrån just dina förutsättningar. Kontakta mig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte. Det är din tur att göra en riktigt bra affär och jag hjälper dig genom hela processen.

Mina försäljningar

Emelie Ingvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

070-792 59 43

emelie.ingvarsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Emelie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg