Thomas

Att hitta och välja mäklare är inte alltid helt lätt, men för Thomas Friman var valet enkelt när han skulle sälja sin mysiga 2:a på Böleäng. Susanne Lindgren på HusmanHagberg fick uppdraget.

– Jag har köpt av Susanne tidigare, och tyckte att hon gjorde ett fantastiskt jobb. Så det var ett enkelt val att välja henne nu när jag själv skulle sälja och det gick över förväntan. Jag fick en snabb och bra affär tack vare Susannes engagemang, berättar Thomas Friman.

När man ska sälja sin bostad kan det lätt bli mycket att tänka på. Ett första steg är att välja mäklare med omsorg, konstaterar Thomas Friman.
– Personkemi väger tyngre än pengar och arvode. Visst spelar pris en viss roll, men jag tror att en mäklare som lägger ner tid och engagemang i relationen till säljaren skapar en större vinst. Precis så blev det nu när jag sålde min lägenhet med Susanne på HusmanHagberg, säger han.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast hos en mäklare?
– Jag kan ta Susanne som ett exempel, hon lever upp till alla förväntningar jag har på en mäklare. Hon är påläst om både bostaden hon ska sälja och tar sig tid att lära känna mig som säljare. Hon svarar när man ringer och ger snabb återkoppling. Det gillar jag. Man ska inte behöva jaga en mäklare, säger Thomas Friman.

Nu går flyttlasset från populära Böleäng till familjetäta Tavleliden.
– Det känns riktigt bra att Susanne ordnade en så snabb och smidig affär. Vi väntar tillökning och nu kan vi fokusera fullt ut på det, avslutar Thomas Friman.