Susanne med familj

Att lägga lite tid och pengar på att snygga till sin bostad innan försäljning ger ofta ett bättre pris.

– Vi rensade och rensade och rensade. Vi valde även att tapetsera över ketchupfläckarna i köket. Det var ingen dyr investering, och det lönade sig konstaterar Susanne Rauma Rönnqvist.

Med små enkla medel kan säljaren förändra helhetsintrycket. Det kan handla om allt från att städa och rensa till att måla om eller att göra en ordentlig homestyling med hjälp av ett proffs.

– Jag är superglad att vi hade Ulrika att bolla tankar och idéer med kring hur vi skulle kunna öppna upp och få radhuset att se större och ljusare ut, säger Susanne Rauma Rönnqvist.

Efter rensning, styling och fotografering läggs bostaden ut till försäljning. Nu är det dags att göra affärer, och mäklaren går in i en viktig fas med visning, budgivning och försäljning.

– Vi litar så mycket på Ulrikas engagemang att vi kände att vi inte behövde ha koll på något. Hon läste av oss väldigt bra och hade pejl på både marknaden och Tomtebo som område. Vi är helt enkelt supernöjda, och förvånade över hur smärtfritt det var att sälja radhus. Det är Ulrikas förtjänst, berättar Susanne Rauma Rönnqvist som nu bor med sin familj i ett nybyggt hus i Stöcksjö.

Vill du också bli nöjd?

Välkommen att kontakta oss!

* Obligatoriskt