Michael

Tidigare säljares rekommendationer väger tungt vid val av fastighetsmäklare och de flesta väljer en mäklare med ett gott renommé. Förutom egen erfarenhet litar vi gärna på familj och vänners rekommendationer av mäklare. Michael Bergström fick tips om fastighetsmäklaren Camilla Krog från HusmanHagberg av sin sambo.

– Jag fick höra att Camilla är duktig, engagerad och professionell. Då var det inte svårt att välja och det visade sig vara ett riktigt bra val, säger han och ler.

Att sälja sin bostad är för många en stor affär i en ny situation. Det kan lätt bli mycket att tänka på, och då är det tryggt med en erfaren och kunnig mäklare som förstår att förberedelse lönar sig.
– Camilla sålde vår lägenhet till ett rekordpris för området genom en genomarbetad objektbeskrivning, som var minst lika säljande som informativ. Köparna bestämde sig på en gång, berättar Michael Bergström.

Varje bostadsaffär är unik och mäklarens arbete är att hantera försäljning på bästa sätt. En noggrann research och finjusteringar av mäklaren hjälper till att maximera priset.

– Det är tack vare Camillas förarbete som vi fick så bra pris, så snabbt, konstaterar Michael Bergström.

Rekordpris och supersnabb försäljning, hur nöjd är du?

– Jag är riktigt imponerad av Camillas insats. Jag hann inte riktigt med själv, plötsligt var lägenheten såld till rekordpris. Så ja, jag är supernöjd och kommer tipsa vidare om Camilla till alla jag känner, avslutar Michael Bergström.

Vill du också bli nöjd?

Välkommen att kontakta oss!

* Obligatoriskt