Magnus och sambon Sofia

När Magnus Linder skulle sälja bostadsrätten på populära Böleäng var Richard Öhman på HusmanHagberg hans självklara val, men Magnus sambo Sofia var inte lika övertygad i det första steget.
– Jag har gjort affärer med Richard tidigare, men Sofia visste inte vem han var och undrade varför jag var så säker på just honom och hur vi känner varandra. Vänta bara tills du träffar honom, sa jag och var övertygad om att hon skulle hålla med mig, berättar han.

Så vad sa Sofia till slut?
– Direkt efter första mötet sa hon att hon nu förstår varför jag vill göra affärer med Richard. Vi tycker båda att han är professionell och framför allt engagerad.

Medierna rapporterade om prisfall, höga räntor, ökade amorteringskrav och en död marknad dagen efter att lägenheten hade lagts ut till försäljning via HusmanHagberg.
– Det vill man inte höra när man ska sälja, men Richard hade is i magen och lugnade oss. Han höll i två lyckade visningar och när det fanns intresserade köpare ordnade han snabbt en budgivning. Vi fick betydligt mer än vi hade förväntat oss eftersom Richard alltid lägger ner sin själ för att sälja till bästa pris, avslutar den mycket nöjda säljaren Magnus Linder.