Frida Lejon

Hemtrevligt men inte personligt, det är stylisternas råd till säljare som förbereder sin bostad inför en försäljning. När Frida Lejon sålde sin charmiga och ljusa villa i Sörfors tog hon hjälp av HusmanHagbergs stylist Emma Pettersson, efter råd från fastighetsmäklare Johanna Englund.

– Vi fick riktigt bra råd av stylisten, och sen gick försäljningen väldigt fort, berättar Frida Lejon.

Styling av bostaden är viktig för att öka intresset hos spekulanterna, men avgörande för att maximera priset är valet av mäklare. Många säljare väljer att träffa flera olika säljare innan de bestämmer sig. Det är också vanligt att be om referenser och att titta på tidigare försäljningar som mäklaren har gjort.
– Vi var i kontakt med flera andra fastighetsförmedlare innan. Valet föll på Johanna Englund som vi även har träffat på husvisningar, berättar Frida Lejon.

Vilka styrkor såg du hos Johanna som mäklare?

– Jag tycker att hon är väldigt professionell, trygg och engagerad.

Att anlita en mäklare vid försäljning innebär att man får hjälp i affärens alla faser. Frida Lejon och hennes familj fick hjälp av Johanna Englund och HusmanHagberg med allt från värdering och stylistråd till fotografering, annonsering, budgivning och till sist kontraktskrivning.

– Hela processen gick riktigt snabbt och smidigt. Johanna fick oss att känna oss trygga och säkra. Det uppskattar jag, avslutar Frida Lejon.

Vill du också bli nöjd?

Välkommen att kontakta oss!

* Obligatoriskt