Erbjudande i samarbete med Nordea Umeå

Erbjudande i samarbete med Nordea Umeå

Erbjudandet gäller enbart köpare och säljare hos HusmanHagberg Umeå och Nordea i Umeå efter sedvanlig kreditprövning och kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

Villkor:
25% rabatt på 3 månaders bunden ränta. Lånelöfte via lokal rådgivare - svar inom 24 h på vardagar. Lånelöfte digitalt via Nordea.se - svar direkt. Räntefritt handpenningslån i 3 månaderIngen avi - eller uppläggningsavgift på bolån (45 kr resp 1.500 kr). Personlig service dygnet runt, årets alla dagar. Vill du veta mer? Ring oss på 090-47 000 eller maila till umea@husmanhagberg.se.

Välkommen!

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg