Börje och Britt-Marianne

Fritidshus, torp, sommarstuga, lantställe. Kärt barn har många namn. Fastighetsmäklare Jonas Andersson från HusmanHagberg fick uppdraget att sälja Börje och Britt-Marianne Nilssons fritidshus med havsutsikt.
– Det var sommar och de flesta mäklare var lediga, men Jonas tog uppdraget och vi är supernöjda. Han var engagerad och proffsig, berättar Börje Nilsson.

Vid försäljning av fritidshus finns det en del att tänka på för att få så många spekulanter som möjligt. Det är viktigt att trädgården med vackra blommor och nyklippt gräsmatta. Det kan också löna sig att fixa eventuell renovering, eftersom de flesta vill slippa detta och bara njuta av sin nya semesteroas.
– Vi fixade inte så mycket själva men det var stylist och fotograf och hela refrängen, berättar Börje Nilsson.

Läget är det absolut mest avgörande för priset när fritidshus läggs ut till försäljning. Med närhet till havet och möjlighet till året runt-boende var Börje och Britt-Marianne Nilssons fritidshus inte svårsålt.
– Det gick väldigt snabbt. Vi visste att det inte var en bra tid att sälja mitt i sommaren, men det gick bra ändå. Jonas såg till att vi fick ett bra pris, avslutar Börje Nilsson.