Anneli

Klara, färdiga, gå. Det var dags för att skapa minnen i ett nytt hem för Anneli Grenholm som kontaktade HusmanHagberg för att göra sig startklar för lägenhetsförsäljning. Fastighetsmäklare Håkan Wiklund fick uppdraget att hjälpa Anneli med förberedelserna.
– Samma dag som jag skrev kontrakt på min nya lägenhet kunde vi trycka på startknappen och sen gick det fort, berättar Anneli Grenholm.

Allt fler väljer att göra sig startklar för att bland annat undvika att bli sittande med dubbla boendekostnader. Umeåbon Anneli Grenholm ville ligga ett steg före när hon gick i flyttankar och anlitade HusmanHagberg för att göra sig redo inför en försäljning.
– Håkan var ett självklart val för mig. Jag har sålt med honom tidigare och tycker att han gör ett riktigt bra jobb som mäklare. Han är lugn och trovärdig, väldigt trevlig och tillmötesgående. Jag gillar också hur HusmanHagberg presenterar bostäderna, både i bilderna och i text. Det är snyggt och proffsigt, säger Anneli Grenholm.

Att göra sig startklar innebär att mäklaren hjälper dig att förbereda din försäljning med värdering, fotografering och marknadsmaterial, så att mäklaren snabbt kan sätta igång när säljaren är redo.

– Jag hittade en underbar lägenhet och kontaktade Håkan för att säga att det var dags. Från det att vi tryckte på knappen tog det knappt två veckor och så var lägenheten såld.

Skulle du rekommendera andra att göra sig startklar?

– Absolut. Man har inget att förlora på att göra sig startklar. Jag tror att både säljare och mäklare vinner på det, avslutar Anneli Grenholm.

Vill du också bli nöjd?

Välkommen att kontakta oss!

* Obligatoriskt