Fastighetsmäklare sökes till vårt team!

Fastighetsmäklare sökes till vårt team!

Efter att ha arbetat som mäklare i Uddevalla under några år har jag nu tagit steget att starta min egen fastighetsbyrå tillsammans med Robert. En dröm som nu blir verklighet och det är med stor glädje och pirr i magen som vi äntligen är igång.

Tillsammans med detta härliga HusmanHagberg-gäng kommer vi att erbjuda den mäklartjänst som jag själv skulle vilja ha. En tjänst där kunden står i fokus.

HusmanHagberg är privatägda och helt fristående från banker och försäkringsbolag, vilket innebär at vi kan ge råd helt oberoende av en dold agenda.

HusmanHagberg Uddevalla är ett av kedjans nyaste kontor med mycket energi och driv framåt. Vi har siktet inställt på att bli störst i vårt distrikt och för att nå dit behöver vi bli fler.

Oavsett om du har längre erfarenhet eller är nyexaminerad mäklare vill vi hälsa dig välkommen till vårt team. För rätt person finns möjlighet till delägarskap.

Läs mer och ansök här

Eller kontakta Jessica Nyman, franchisetagare, för mer information på telefon 0727-11 33 00 alternativt jessica.nyman@husmanhagberg.se

Vi hörs!

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg