Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

Trygghet, modernt och framåtlutat!

Oavsett om du har längre erfarenhet eller är en nyexaminerad mäklare som längtar att få komma igång snabbt, vill vi hälsa dig välkommen att bli en del av vårt team. Vårt kontor ligger med bra läge centralt i Tyresö.

Oavsett om du har längre erfarenhet eller är en nyexaminerad mäklare som längtar att få komma igång snabbt, vill vi hälsa dig välkommen att bli en del av vårt team. Vårt kontor ligger med bra läge centralt i Tyresö. Detta kombinerat med den stora kedjans fördelar, gör att alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss. Vi är en av de ledande mäklarföretagen i länet och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg