Martin Skarin

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Martin Skarin

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Så stor guldstjärna i kanten till Martin! Utstrålade kompetens, driv och beslutsamhet och var ett självklart val direkt efter första mötet. Jag var beroende av en snabb affär och han sålde min lägenhet inom loppet av en vecka tack vare att han är väl inarbetad på marknaden. Så tacksam för all pepp och allt stöd från Martin i en, för mig, pressad situation. Varm person och alltid med ett leende. Kunde inte vara mer nöjd och behöver jag anlita en mäklare igen blir valet enkelt! /Jessica"
Jessica F5 dagar
Verifierad kund
"Martin är engagerad och hjälpsam i samtliga delar, från visning och hela vägen framåt. Vidare är han proaktiv och har en förmåga att såväl hitta som att skapa förutsättningar till en affär. Jag är mycket nöjd med Martin."
Tony Mikael L2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lättsam. Pålitlig i kontakterna under processen och kunde förklara innebörden av kontraktets alla punkter på ett bra sätt. Martin anstränger sig för att utfallet ska bli så bra som möjligt för klienten."
Nina K3 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och har god kännedom om marknaden. Hög kompetens. Mycket uppskattat arbete."
Boyan U3 veckor
Verifierad kund
"En riktig klippa! Alltid ett fantastiskt samarbete, Martin har för fjärde gången sålt en bostad åt oss och är vårat självklara val! Proffsig, lyhörd och ödmjuk! //Emma och Jimmy "
David Erik Jimmy S5 veckor
Verifierad kund
"Han är fantastisk. Kan allt om husförsäljning och husköp. Toppen."
Solveig Linnea L6 veckor
Verifierad kund
"Vi kände direkt vid första möter att vi klickade med Martin, en lugn och förtroendeingivande kille med stor social kompetens utan att vara påträngande. Kändes avslappnat att prata med honom och han lovade inte mer än han kunde hålla, ärlig. Alltid nåbar på telefon och sms. Försäljningen gick snabbare än vi trott vilket känns väldigt skönt. Hade hoppats få lite mer för lägenheten men då bostadsmarknaden går trögt i dagsläget så är vi nöjda. Rekommenderar varmt Husman Hagberg och framförallt Martin Skarin."
Kristin N9 veckor
Verifierad kund
"Jag ger Martin 11/10. Han har varit fantastisk att ha och göra med från start till mål. Jag kan starkt rekommendera honom!"
Josefin B10 veckor
Verifierad kund
"Martin var professionell från start till slut. Det här var andra gången vi jobbade med Martin och vi kan verkligen rekommendera honom. Tydlig , ärlig och och rak i sin kommunikation, trevlig som person och kunning mäklare. Tack, Martin!"
Aiga B10 veckor
Verifierad kund
"Kunnig intresserad och delaktig i min affär. "
Carl Henrik Christian Å10 veckor
Verifierad kund
"Martin är mycket serviceinriktad. Tillgänglig, kunnig, proffessionell och har ett mycket trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med och rekommenderar varmt Martin till kommande uppdrag"
Marie-Louise Agneta F11 veckor
Verifierad kund
"Martin har varit exceptionell från start till mål! Kan verkligen rekommenderas! "
Monica Ulrika B11 veckor
Verifierad kund
"Jag kände att Martin verkligen gillar sitt jobb, han var väldigt öppen och rak i kommunikationen och samtidigt väldigt hjärtlig! Jag och min sambo kände oss väldigt trygga med Martin som mäklare. "
Martin S12 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Martin skötte allting jätte bra, han var noga med att både köpare och säljare skulle få det så bra som möjligt. Vi är extremt nöjda med Martin! "
Josefine Katarina E12 veckor
Verifierad kund
"Mycket duktig och mycket engagerad! "
Per Ulf W15 veckor
Verifierad kund
"Martin har hjälpt oss båda med försäljning och köppet på ett lugnt och trevligt sätt "
Ruby V16 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, påläst och lyhörd för de frågor vi hade.Martin uppfyllde de kriterier som jag har med en mäklare, dvs inte för påflugen utan kan läsa in situationen när han behöver kliva in."
Mats Tomas Á16 veckor
Verifierad kund
"Martin Skarin är tillmötesgående och professionell. Vi är väldigt nöjda med samarbetet kring husköpet. "
Gudrun Sigrid Á16 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, effektiv, rak, ärlig och öppen i kommunikationen. Påläst och kunnig om marknaden och öppen för nytänkande. Det har varit ett nöje att ha Martin som min mäklare och jag kan absolut rekommendera honom och HH till andra."
Ida Victoria Margareta J17 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra kommunikation! Upplever honom väldigt kunnig, påläst och fokuserad . En riktigt bra upplevelse hela vägen, topp mäklare!"
Daniel G25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Martin här, kul att du hittade hit för att läsa om mig i min yrkesroll som fastighetsmäklare. Jag är både född, uppvuxen och bosatt i Vallentuna. Här har jag spelat fotboll och hockey, gått i skolan samt haft en hel del olika jobb i både sälj- och servicebranschen. Att sälja in området är därför ingen svårighet för mig, det är helt naturligt! Så, om du väljer att anlita mig som mäklare i förmedlingen av din bostad, vad kan du förvänta dig? Ett engagerat och gediget arbete från början till slut är en självklarhet till att börja med. Utöver det så lägger jag stort fokus på marknadsföringsstrategin. Din bostad ska få maximal synlighet för att inte gå miste om någon intresserad. Detta kan till exempel innebära marknadsföringsplatser på Hemnet (så kallade ”Mäklartipset”) samt annonsplatser i sociala medier som riktar sig till rätt målgrupper. Min ambition är att alltid möta dig som kund på ett genuint sätt. Dina önskemål och behov är utgångsläget i försäljningen. På ”Reco.se” finns recensioner som mina tidigare kunder lämnat om mig. Dessa omdömen lämnas via BankID när affären är slutförd, du kan därför lita på att allt som står där är mina kunders egna ord. Vill du anlita en fastighetsmäklare som vet vad som krävs för en lyckad försäljning? En mäklare som aldrig ger upp, oavsett motgångar? En mäklare som har energi och engagemang så det räcker och blir över? Då tycker jag att du ska kontakta mig. Jag är lätt att få tag på. Varmt välkommen att höra av dig!

Mina försäljningar

Martin Skarin

Reg. Fastighetsmäklare

070 - 430 25 25

martin.skarin@husmanhagberg.se

Boka tid med Martin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg