Brf Stratos, Täby

  Brf Stratos, Täby

  Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar. Gröna Slingan å andra sidan erbjuder grönska, lugn och rekreation i en bilfri miljö där barnen kan leka fritt.

  Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

  Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem.

  Säljstart: 8/2
  Adress: Näsbydalsvägen 17, Täby

  Ansvariga mäklare:
  Pernilla Darin
  Tel: 0733-30 90 62
  Mail: pernilla.darin@husmanhagberg.se 

  Victor Isaksson
  Tel: 0706-55 53 76
  Mail: victor.isaksson@husmanhagberg.se

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg