HusmanHagberg

Värdering av din sommarstugan i Sundsvall

Bostadspriserna i Sverige är i ständig förändring, och det gäller även värdet på din sommarstuga. Därför är det alltid en bra idé att göra en värdering av just din sommarstuga, för att veta vad den är värd i dagens läge. Du med stuga i Sundsvall kan då alltid vända dig till oss på HusmanHagberg.

HusmanHagberg är en professionell, väletablerad och rikstäckande mäklarkedja bestående av lokala kontor med lokal fokus. Vi har därför koll på bostadsmarknaden, både nationellt och då även specifikt i Sundsvall. Vi gör inte bara en säker värdering av din sommarstuga – vi gör den även kostnadsfritt.

Kontaktuppgifter: 060-66 69 00 | sundsvall@husmanhagberg.se

Läs mer här

Kontakta oss

* Obligatoriskt

Varför du ska värdera din sommarstuga med HusmanHagberg:

  • Vi kan värdera din sommarstuga enligt rådande marknadspriser, helt utan kostnad
  • Få en säker värdering av din sommarstuga inför möjlig framtida försäljning
  • Du får tillgång till professionella och kunniga mäklare
  • Vi har kunskap om marknaden utifrån ett nationellt perspektiv – inte bara i Sundsvall
  • Vi har mångårig erfarenhet inom både mäklarbranschen och bostadsmarknaden
  • Du som kund kan alltid känna dig trygg och nöjd med oss

sälja sommarstugan sundsvall

Värdera sommarstugan online – snabbt och enkelt

Du vet väl att du kan få en värdering av din sommarstuga direkt på vår hemsida? Genom att använda dig av vår online-tjänst behöver du endast ange ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig för få din stuga värderad.

Efter vår värdering av sommarstugan kan våra mäklare även bistå dig vid potentiell försäljning av den. Med vår erfarenhet och kunskap kan du känna dig trygg med att både värdering och försäljning sker enligt rätt marknadsvärde i Sundsvall.

Gör din värdering hos oss i Sundsvall

För att få en så säker värdering av din sommarstuga som möjligt, ska du vända dig till en mäklare med erfarenhet, kunskap, resurser och passion. På så vis kan vi på HusmanHagberg stolt kalla oss för Sundsvalls främsta mäklare.

Om du har frågor gällande värdering eller konsultation, kan du alltid ringa eller besöka oss på vårt kontor i Sundsvall.