HusmanHagberg

Sälj din lägenhet i Sundsvall

När man ska sälja sin lägenhet vill man i första hand kunna känna sig trygg med sin bostadsaffär – att man har tillgång till en kompetent mäklare, samt att man säljer lägenheten till rätt pris. Då ska man vända sig till en erfaren mäklare som du kan lita på. Det kan du göra genom att vända dig till oss på HusmanHagberg.

Vi är det främsta mäklaralternativet för dig som vill sälja din lägenhet i Sundsvall. Det är oss du anlitar när du vill genomgå en säker bostadsaffär med en väletablerad mäklarkedja, där du får sålt lägenheten till ett av marknadens bästa priser.

Vårt kontor i Sundsvall består av passionerade och erfarna mäklare som har koll på bostadsmarknaden för lägenheter i just ditt område. Vi kan även värdera din lägenhet innan du säljer den, helt utan extra kostnad.

Kontaktuppgifter: 060-66 69 00 | sundsvall@husmanhagberg.se

Läs mer här

Kontakta oss

* Obligatoriskt

Anledningar till att sälja lägenheten genom oss på HusmanHagberg:

  • Du får en kostnadsfri värdering av din lägenhet
  • Tillgång till en professionell mäklare till ett prisvärt arvode
  • Som en större mäklarkedja har vi större resurser till din bostadsaffär
  • Vi täcker hela Sverige med våra lokala kontor – vi kan den lokala marknaden i Sundsvall
  • Vi erbjuder kompetenta mäklare med flera års erfarenhet
  • Vi är inte nöjda med vårt arbete förrän du är det
  • Hos oss kan du känna dig trygg när du säljer din lägenhet

sälja lägenheten sundsvall

Sälj din lägenhet via Sundsvalls främsta mäklare – lång erfarenhet, prisvärt arvode

När du väljer att sälja din lägenhet via oss på HusmanHagberg, väljer du samtidigt en mäklare med flera års erfarenhet av både mäklarbranschen samt bostadsmarknaden i Sundsvall.

Våra mäklare är inte bara erfarna – de är även engagerade och hjälper dig genom hela din bostadsaffär, från början till slut, till ett prisvärt arvode. Med vår erfarenhet och expertis vill vi få dig att känna dig trygg när du ska sälja din lägenhet, samtidigt som vi vill hjälpa dig att hitta den person som vill köpa just din lägenhet, till rätt pris.

Få en kostnadsfri värdering av lägenheten

Vi kan även erbjuda en gratis värdering av den lägenhet du vill sälja, direkt via vår hemsida. Om du har andra frågor om exempelvis arvoden eller konsultation, kan du alltid ringa vårt kontor i Sundsvall.